+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Systeembeheerder Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als systeembeheerder bij Maandag speel je een belangrijke rol in het beheren en verbeteren van IT-systemen. Je lost technische problemen op en helpt collega's met het gebruik van verschillende systemen. Dit werk is afwisselend en geeft je veel verantwoordelijkheid. Bij Maandag krijg je de kans om te groeien door trainingen en opleidingen. Ook heb je een persoonlijke recruiter die je helpt met je werk en leerdoelen. In de wereld van IT is er altijd iets nieuws te leren en te doen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als systeembeheerder bij Maandag ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de IT-infrastructuur van de organisatie. Van het beheren en optimaliseren van netwerken en systemen tot het oplossen van technische problemen en het implementeren van nieuwe technologieën. Jij zorgt ervoor dat alle systemen optimaal functioneren en problemen snel worden opgelost. Daarnaast adviseer je collega's over het gebruik van verschillende systemen . Kortom, een veelzijdige en uitdagende rol waarin jij een cruciale bijdrage levert aan de efficiëntie en effectiviteit van de organisatie.

Bij de overheid kun je te maken krijgen met verschillende systemen voor het verwerken van aanvragen, afhankelijk van de specifieke afdeling waar je werkzaam bent. Een aantal voorbeelden van systemen die gebruikt kunnen worden zijn: Microsoft Windows service, Cisco, Linux en VMware.


Functie eisen
  • Een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van ICT of vergelijkbaar
  • Kennis van netwerkprotocollen en besturingssystemen
  • Analytisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden
  • IT certificering richting ITIL/ BISL - of er voor open staan dit te behalen
  • Kennis en ervaring met overheid automatisering;
  • Minimaal 1 jaar ervaring binnen het publieke domein

Dit bieden wij jou:

  • Een (vast) dienstverband bij Maandag® IT
  • Maandsalaris tussen de €2750 - €4500
  • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een uitgebreid opleiding- en trainingsaanbod binnen de Maandag® Academy om jouw ontwikkeling te stimuleren
  • Een persoonlijke Maandag® IT Recruiter als jouw contactpersoon die je kunt bereiken om mee te denken over jouw dagelijkse werkzaamheden, persoonlijke leerdoelen en andere zaken
Over het bedrijf

In dit digitale tijdperk is IT onmisbaar geworden voor bedrijven om efficiënt te kunnen werken en te blijven groeien. Maandag® IT staat voor meer dan alleen het oplossen van technische problemen. Het is een levensstijl waar professionals streven naar continue verbetering en innovatie. Het is het domein waar creativiteit en kennis samenkomen om oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe software, het implementeren van cybersecuritymaatregelen of het optimaliseren van netwerken, Maandag® is de plek waar IT-specialisten hun passie kunnen uiten en hun vaardigheden kunnen laten zien. Binnen Maandag® IT is geen uitdaging te groot en geen probleem te ingewikkeld. Het is de plek waar professionals worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te benutten, want in de wereld van IT is er altijd ruimte voor groei en ontwikkeling.

Dus, als jij een passie hebt voor technologie en innovatie neem dan zeker contact met mij op via: 0657112698 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of  reageer op de vacature en maak van iedere maandag een kans om te excelleren en te vernieuwen. Want in Maandag® IT is de toekomst digitaal en elke dag een nieuwe mogelijkheid om te laten zien wat jij in huis hebt.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Systeembeheerder die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in