+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Scrummaster - Vialis B.V Houten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar om je passie voor Agile methodieken te combineren met je leiderschap en coaching vaardigheden? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team!


De functie

Als Scrum Master bij Vialis ben je de spil in het Agile ontwikkelproces, waarbij je verantwoordelijk bent voor het faciliteren en leiden van 2 of meer ontwikkelteams. Je bent een ware Agile evangelist die de teams begeleidt bij het implementeren van Agile principes en praktijken in hun dagelijkse werkzaamheden. Door het organiseren en leiden van scrumrituelen, zoals daily stand-ups, sprint planning en retrospectives, zorg je ervoor dat de teams effectief samenwerken en voortdurend verbeteren.

Je fungeert als coach en mentor voor de teamleden en ondersteunt hen bij het ontwikkelen van hun Agile mindset en vaardigheden. Je bent proactief in het identificeren en wegnemen van obstakels die de voortgang van het team belemmeren, terwijl je ook zorgt voor een goede verbinding tussen de ontwikkelteams en andere stakeholders binnen de organisatie.

Als veranderaar speel je een essentiële rol bij het bevorderen van zelforganisatie en het stimuleren van een cultuur van continue verbetering en innovatie. Je bent niet bang om uitdagingen aan te gaan en bent altijd op zoek naar manieren om het Agile gedachtegoed verder te verspreiden en te verankeren in de organisatie.

Daarnaast werk je nauw samen met andere Scrum Masters en Agile coaches om de effectiviteit van Agile binnen de organisatie te bevorderen en bij te dragen aan de bredere digitale transformatie-inspanningen van Vialis. Met jouw passie voor Agile en je sterke communicatieve vaardigheden, ben je een inspirerende leider die anderen motiveert om het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen aan het succes van onze projecten en producten.



Gevraagd

Ervaring en vaardigheden

  • Werk- en denkniveau WO.
  • Is getraind in verschillende agile werkmethoden (inclusief gerelateerde tools) en beschikt over vergevorder-de vaardigheden op het gebied van coaching.
  • Beschikt over generieke IT-kennis en heeft ervaring in het begeleiden van teams die aan (embedded) softwareontwikkeling doen.
  • Beschikt bij voorkeur over contextkennis op het gebied van verkeerskunde en management of is in staat om zich de deze context zeer snel eigen te maken (stakeholders, organisatie en product).
  • Is in staat om 2 of meer ontwikkelteams en product owners te begeleiden
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante werkomgeving.
  • Certificering Scrum Master
  • Competenties: analytisch vermogen, creativiteit en communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Alles wat we doen is toekomstgericht. We zijn ambitieus en we denken altijd aan morgen. Groei en ontwikkeling, is wat wij ambiëren bij VolkerWessels ITBV. In een tijd waarin verandering aan de orde van de dag is, is het logischer en nuttiger om continu in gesprek te zijn en te blijven over performance en ontwikkeling. Wat deze functie op dit moment extra uitdagend maakt is dat VolkerWessels ITBV een transformatie ondergaat naar een nieuwe moderne ICT-organisatie.

Daarnaast bieden wij nog veel meer:         

  • Een zeer fijne werkomgeving met collega's die voor elkaar klaarstaan.
  • Je wordt ingedeeld in schaal 14
  • We bieden 30 vakantiedagen en daar bovenop 5 extra vakantiedagen die we uitkeren in je individueel keuzebudget bij een fulltime dienstverband.       
  • We werken hybride dus zowel vanuit huis als op kantoor.     
  • Gezondheid en vitaliteit staat bij ons voorop.
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Wij stellen graag samen met jou en je persoonlijke Talentcoach een persoonlijk ambitieplan op.      

Het kan altijd beter, efficiënter, duurzamer. Daarom zetten we vol in op innovatie. We maken dingen mogelijk die eerder onmogelijk leken. En daar zijn we trots op! Als collega ben je hierin dan ook onmisbaar. 



Bedrijfsomschrijving


Vialis is een toonaangevende infrastructuurspecialist die al bijna honderd jaar werkt aan de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van wegen, waterwegen en spoorwegen in Nederland. Met ruim 750 medewerkers streven we naar een veilige, duurzame en bereikbare infrastructuur voor een leefbaar Nederland. Bij Vialis vind je een dynamische en innovatieve werkomgeving waar teamwork en samenwerking centraal staan. We bieden diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrièrekansen te vergroten. Als je bij Vialis werkt, draag je bij aan een betere infrastructuur voor Nederland met een grote maatschappelijke impact. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in