+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Netwerkbeheerder Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Brunel Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Brunel Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je als Netwerkbeheerder aan het configureren, implementeren en beheren van netwerken. Je houdt alles goed in de gaten zodat het netwerk altijd goed werkt. Ook los je problemen op en zorg je dat de netwerken veilig zijn. Je gebruikt hiervoor verschillende technieken en systemen. Het is jouw taak om alles duidelijk op te schrijven, zodat iedereen weet hoe het netwerk werkt. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als Netwerkbeheerder bij Brunel ben je verantwoordelijk voor het configureren, implementeren en beheren van het netwerk. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren van de prestaties, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het netwerk. Je zult ook problemen oplossen die voortkomen uit netwerken die niet goed functioneren of die niet aan de vereisten voldoen. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, configureren en onderhouden van hardware-apparaten zoals routers, switches, firewalls en servers. Je bent ook verantwoordelijk voor het analyseren van netwerkinformatie om problemen op te lossen of te voorkomen.
Je zult ook toezicht houden op de implementatie en beveiliging van alle netwerken met behulp van Cisco ISE, Cisco NextGen Firewall en Azure networking-oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van bedreigingen en risico's in onze systemen door middel van audits en penetratietests uit te voeren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schrijven en bijwerken van documentatie met betrekking tot procedures, configuraties enzovoort.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in