+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Informatiemanager Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij een cruciale rol spelen bij het waarborgen van effectief informatiemanagement? Lees dan snel verder!


De functie

Als informatiemanager ben jij verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van informatie binnen een organisatie. Jij coördineert de strategische planning en implementatie van informatiesystemen om de efficiëntie en effectiviteit van bedrijfsprocessen te verbeteren. Daarnaast zorg jij voor de beveiliging van gevoelige informatie en het naleven van wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming.

Je werkt samen met verschillende afdelingen binnen organisaties om de informatiebehoefte op tafel te krijgen en schrijft en draagt processen uit om hieraan te voldoen. Je houdt je bezig met evaluaties op het gebied van (nieuwe) technologische oplossingen om informatiestromen te optimaliseren.



Gevraagd

Wij zoeken kandidaten met minimaal een afgeronde HBO richting informatiemanagement, business & IT of andere bedrijskundige opleiding.

Om aan de slag te kunnen gaan binnen ons netwerk van opdrachtgevers, zal je over de volgende eigenschappen moeten beschikken;

  • strategisch denkvermogen
  • leiderschap
  • sterke communicatieve skills
  • analytisch denkvermogen
  • kennis van wet- en regelgeving

Heb jij meerdere jaren ervaring in een rol als bijvoorbeeld functioneel beheerder en ben je toe aan de volgende stap? Solliciteer dan zeker!



Aanbod

Afhankelijk van de vacature of het project waar je op gaat starten zullen de arbeidvoorwaarden met jou afgestemd worden.

Op basis van detachering, krijg je van ons een jaar contract en gaan wij met de opdrachtgever in beraad of er na dat jaar een mogelijkheid is tot overname.

Voordat je op gesprek gaat bij de opdrachtgever ben jij op de hoogte onder welke voorwaarden je aan de slag zal gaan als alles positief afloopt.



Bedrijfsomschrijving


Vanuit YER hebben werken wij samen met een groot netwerk aan opdrachtgevers in de regio Noord-Nederland. Je kan hierbij denken daan organisaties in sectoren als;(semi) overheidonderwijszorgnon-profittechniekOp zoek naar een opdracht binnen een specifieke sector? Daar helpen wij je graag bij!Samen kijken we naar jouw wensen en wat je graag uit een opdracht zou willen halen, met dat in de hand gaan wij kijken naar de juiste match.Via YER is het mogelijk om op basis van detachering aan de slag te gaan binnen ons netwerk aan klanten, ook krijgen wij regelmatig opdrachten binnen voor ZZP'ers die op expertisevraagstukken ingezet kunnen worden.Let op: Dit is een wervende vacature, benieuwd naar de actuele vacatures? Laat dan je cv en contactgegevens achter door te solliciteren!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in