+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Data Scientist Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Data Scientist


De functie

Word jij écht gegrepen door complexe data uitdagingen? Houd jij ervan om patronen te zoeken in data? Is data science voor jou meer dan een middel maar echt een passie? Dan hebben wij de omgeving om jouw machine learning kennis toe te passen als Data Scientist!

Jij bent als Data Scientist samen met je team verantwoordelijk om op zoek te gaan naar waardevolle inzichten. Je duikt in de enorme hoeveel data die onze draadloze sensoren, SmartTags, 24/7 wereldwijd verzamelen en je zet deze data om in relevante informatie voor melkveehouders. Je weet door inzet van Data Science en Machine Learning de verschillende wensen en vraagstukken op te lossen. Uiteindelijk breng je de getrainde modellen en oplossingen in productie en help je mee deze te integreren in onze producten en softwareoplossingen. Je draagt bij aan de professionele groei van het Data-Science team en helpt je teamgenoten een stap verder met jouw inzicht in de State-Of-The-Art algoritmes en oplossingen.



Gevraagd

Jij bent communicatief vaardig en staat graag in contact met je collega's. Jij vindt het leuk om collega's mee te krijgen en te enthousiasmeren. Dat betekent dat je proactief en overtuigend bent.

Daarnaast neem je het volgende mee:

  • Jij hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding, het liefst met veel Data Science raakvlakken (bijv. Artificial Intelligence en Computer Science);
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke rol als Data Scientist of een zeer gedegen Data Science opleiding;
  • Machine Learning, Artificial Intelligence en Neural Networks zijn niet alleen steekwoorden voor jou, maar je kunt de technieken daadwerkelijk toepassen om tot nieuwe oplossingen voor onze klanten te komen;
  • Het is een pre als je ervaring hebt met software ontwikkeling en timeseries data.


Aanbod

Uiteraard bied onze opdrachtgever uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, zei vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden ze jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld bij onze opdrachtgever. Naast je salaris en vakantiegeld, kent onze opdrachtgever een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben ze een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren ze in jouw ontwikkeling! Onze opdrachtgever kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken ze graag met jou mee naar jouw potentieel.



Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever heeft een passie voor technologie maar met name hoe het de mensen kan helpen gelukkiger en succesvoller te worden in hun professionele leven. Het leven leert onze opdrachtgever veel over mensen. En dat inspireert onze opdrachtgever om hardware en software oplossingen te creëren die echte waarde hebben. Zei noemen dit: Technology for Life. Dat is het doel en dat drijft ze in alles wat we doen. Om technologie zo te ontwikkelen dat het een tastbare impact heeft op het professionele leven van mensen is een mensgerichte aanpak nodig, met respect voor mensen en voor onze planeet.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in