+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Allround ICT medewerker Jeugdzorg Goirle

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Stichting Sterk Huis

 • Gecontroleerde werkgever
Stichting Sterk Huis

Gevraagd

 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 2.809 - € 4.171 p/m
 • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

VOOR WIE DOE JE HET?
Sterk Huis zet zich onder andere in voor kinderen waarvoor het niet meer mogelijk is om thuis te wonen. Deze kinderen hebben hulp nodig. Jij als administratief medewerker pleegzorg hebt een cruciale rol in het administratieve proces rondom de organisatie van deze pleegzorg. Jij ondersteunt hierbij de pleeggezinnen, pleegkinderen en hulpverleners in het gehele proces. Je bent onderdeel van het klantenbureau van Sterk Huis waar alle aanmelden binnenkomen voor de hulpverlening van Sterk Huis en Crossroads.

HOE DOE JE DAT?
Onder aansturing van de teamcoördinator ICT ga je aan de slag binnen de afdeling ICT. In het team werk je samen met je collega's aan het systeem ten behoeve van onze ruim 700 medewerkers. Je gaat aan de slag als Allround ICT medewerker en wordt een belangrijke ICT spil binnen Sterk Huis. We zoeken iemand die op alle fronten ICT werkzaamheden kan uitvoeren. Denk hierbij aan het onderhouden en beheren van de technische infrastructuur, netwerk- en werkplekbeheer en office- applicatiebeheer. Je zorgt ervoor dat de omgeving stabiel blijft draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer. Ontwikkeling en innovatie spreken je aan, ook houd je van puzzelen naar de beste oplossing. Je verzorgt support en je signaleert, analyseert en verhelpt storingen. Het is belangrijk dat je er plezier in hebt om collega's en klanten te helpen met ICT moeilijkheden en om de dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Daartoe neem je als expert deel aan kwaliteitsverbeterings-/ innovatieprojecten binnen de organisatie, je signaleert mogelijkheden tot verbetering in de dienstverlening en doet op basis hiervan voorstellen aan de teamcoördinator ICT. Je houdt kennis met betrekking tot relevante technische ontwikkelingen bij en past deze opgedane kennis toe.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?
 • Je begint vandaag met het openen van de automatiseringsmailbox en het inloggen op de wachtrij van de centrale voor het ondersteunen van gebruikers. In de automatiserings-mailbox staan verschillende meldingen van zorgverleners en administratieve medewerkers die ergens hulp bij nodig hebben in het systeem. Het betreffen uiteenlopende zaken zoals het resetten van een wachtwoord, het niet kunnen inloggen in het systeem of op de Wi-Fi tot het oplossen van problemen die meer technische van aard zijn..
 • Daarna ben je de ene dag bezig met het installeren en uitleveren van nieuwe devices zoals laptops en mobiele telefoons en de andere dag ben je bezig om het systeem ‘up to date' te houden en in overleg met je team verbeteringen aan te brengen.
 • Later in de middag heb je nog een overleg met een leverancier omtrent de migratie van een softwarepakket.


Gevraagd

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE?

Je beschikt over een goed analytisch- en probleemoplossend vermogen. Je kunt goed omgaan met druk en weet de juiste prioriteiten te stellen. Werken volgens gemaakte afspraken en procedures is voor jou vanzelfsprekend. Je bent helder in je communicatie en kan je goed verplaatsen in de ander.
Verder heb je:
 • Hbo werk- en denkniveau en een afgeronde functiegerichte opleiding.
 • Kennis van VMware, Windows, Exchange, Fortinet, HP Aruba, Microsoft 365, Azure AD, Intune.
 • Kennis en ervaring op het gebied van netwerken, infrastructuur en data beveiliging.
 • Kennis van en ervaring met standaard netwerkpakketten en de implementatie daarvan.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het geven van (technische) ICT-ondersteuning.


Aanbod

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?
 • De functie als allround ICT medewerker in salarisschaal 8 met minimaal € 2.808,78 en maximaal € 4.171,02 o.b.v. 36 uur per week, conform CAO-Jeugdzorg 2024-2025. Per 1 juli 2024 een salarisverhoging van 1,25%.
 • Een zelfstandige functie in een professionele en dynamische werkomgeving.
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw voorkeur.
 • 8,3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en overige goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Meer informatie?
Ben jij een energieke, sociale en klantvriendelijke ICT'er en deins je niet terug voor complexiteit en veelzijdigheid in je werk. Dan is het een perfecte uitdaging voor jou! Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Marco Jansen, teamcoördinator ICT, 06 51 10 75 83. De vacature sluit op 16 februari 2024. De gesprekken worden in overleg ingepland.

Salaris

€ 2.809 - € 4.171 p/m
Wij zijn verbonden aan de cao-jeugdzorg. Per juli 2024 ontvangen wij nog een salarisverhoging van 1,25% en per 1 januari 2025 van minimaal 3%.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in