+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Technisch Applicatiebeheerder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ICTZaakwaarnemer

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een Technisch Applicatiebeheerder die wil bijdragen aan duurzaam bouwen met innovatieve software. Je werkt samen met een groot team van professionals en bent essentieel voor het succes van onze applicaties. Je taken zijn afwisselend, van serveruitrol tot procesverbetering door automatisering. Bij ons krijg je niet alleen een goed salaris, maar ook een solide pensioen en gratis opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we leuke welzijnsactiviteiten zoals bokslessen. Je kunt flexibel werken, ook vanuit huis. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. Samen met een gedreven ontwikkelteam van meer dan 40 professionals zul je het verschil maken in de manier waarop zij hun software ontwikkelen, van concept tot lancering. Jouw inzicht, kennis en toewijding zijn essentieel voor het succes en de efficiëntie van het applicatielandschap.

Als Technisch Applicatiebeheerder speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en onderhouden van ons brede scala aan diensten en componenten. Jouw dagelijkse taken variëren van het uitrollen van servers en services tot het proactief verbeteren van de operationele processen door middel van automatisering. Daarbij zul je nauw samenwerken met de IT-, Platform- en Development-teams om innovatie en verbetering te stimuleren. 

De organisatie is een vooraanstaand ontwikkelaar van BIM (Building Information Modeling) tools en geloven in de kracht van duurzaam bouwen. De software wordt wereldwijd gebruikt door top bouwbedrijven en architectenbureaus om efficiënter, nauwkeuriger en duurzamer te ontwerpen en bouwen. Jouw bijdrage als Technisch Applicatiebeheerder zal niet alleen de interne processen verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere gebouwde omgeving.

Wat we aanbieden:

- Een competitief salaris tussen € 3000 en € 4500 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;

- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een solide pensioenregeling, kosteloze opleidingsmogelijkheden inclusief certificeringen zoals ITIL/MS-900/AZ-900/MD-100/MD-101/AZ-104. Daarnaast bieden we een breed scala aan welzijnsactiviteiten, waaronder bokslessen, sportabonnementen of begeleiding door een financiële coach;

- 25 vakantiedagen;

- Een verzorgde, gezamenlijke lunch met altijd vers fruit;

- Flexibele werkmogelijkheden, inclusief hybride werken vanuit huis of in het energieneutrale kantoor;

- Professionele begeleiding door ons deskundige team.

Wat neem je mee?

Onze ideale kandidaat heeft een technisch mbo/hbo-opleiding voltooid, bij voorkeur in Informatica, en heeft minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je beschikt over kennis van Windows Server, IIS, Azure, SQL, Powershell/CMD en CI/CD processen. Certificeringen in relevante technologieën zijn een pre.

Als jij enthousiast wordt van deze uitdaging en je herkent jezelf in de bovenstaande beschrijving, dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Samen kunnen we werken aan de toekomst van duurzaam bouwen. Stuur je CV en motivatie naar ons toe en wellicht word jij onze nieuwe collega bij ICTZaakwaarnemer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in