+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Teamlead OutSystems | Interne rol | Tot 80% remote Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol als Lead OutSystems Developer speel je een belangrijke rol in de digitale transformatie van een bedrijf in Eindhoven. Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen, en zorgt voor een goede integratie van technologie in het bestaande IT-landschap. Je leidt een team, deelt kennis en helpt bij het bereiken van bedrijfsdoelen. Deze kans biedt niet alleen een uitdagende werkplek, maar ook de mogelijkheid om hybride te werken en een goede reiskostenvergoeding. Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Lees verder om te zien hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een goede klant in Eindhoven zoeken we een OutSystems Teamlead. Deze uitdagende positie bevindt zich bij een innovatief bedrijf met een eigen softwareplatform dat klanten in het hele land voorziet van realtime-informatie. Het bedrijf bedient meer dan duizend klanten en heeft een aanzienlijk aantal dagelijkse gebruikers, waardoor het een dynamische omgeving is waar directe toegang tot grote hoeveelheden data cruciaal is. Het schaalbare systeem past perfect bij de sterke groei die het bedrijf doormaakt.

Als teamleider van het nieuwe OutSystems team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige softwareoplossingen. Je werkt nauw samen met stakeholders op alle niveaus om een effectieve integratie van OutSystems technologie in het bestaande IT-landschap te waarborgen. Daarnaast ben je een inspirerende people manager die het team motiveert en begeleidt, en als mentor fungeert om een cultuur van hoge prestaties en voortdurende verbetering te bevorderen.

Dit succesvolle bedrijf, actief in de verzekeringssector, heeft een uitgebreid netwerk van specialisten die op maat gemaakte verzekeringsproducten aanbieden. Ze staan bekend om hun diepgaande expertise en trekken niet alleen hun eigen specialisten aan, maar ook gerenommeerde banken en verzekeraars.

Met een team van meer dan 200 collega's, waaronder ruim 25 toegewijde ontwikkelaars op de softwareontwikkelafdeling, kan het bedrijf snel inspelen op marktveranderingen en maatwerk leveren. Het bedrijf biedt bovendien uitstekende doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Als Senior OutSystems Developer ben jij de visionaire leider die de digitale transformatie stuurt en bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Ben je klaar voor deze boeiende stap in je carrière?
Neem dan contact met ons op en speel een centrale rol in de toekomst van onze digitale transitie.

Als Lead OutSystems Developer zal je een essentiële rol gaan spelen in de digitale transformatie van deze organisatie. In deze functie lever je direct een bijdrage aan de verwezenlijking van onze ambitie om hoogwaardige, klantgerichte softwareoplossingen te ontwikkelen. Je bevindt je in de kern van het OutSystems-ontwikkelingsproces, waar je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert volgens zakelijke specificaties en een optimale gebruikerservaring nastreeft.

Naast je technische deskundigheid ben je bekwaam in het overbruggen van de kloof tussen technologie en bedrijfsvoering. Je werkt nauw samen met stakeholders op alle niveaus, waarbij je op effectieve wijze de OutSystems-technologie integreert in het IT-landschap en bestaande systemen onderhoudt en optimaliseert.

Als leider ga je verder dan louter technische expertise. Je bent een people manager die het nieuwe OutSystems team inspireert, motiveert, coacht en begeleidt in zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Het centraal stellen van een cultuur van uitmuntende prestaties en voortdurende verbetering is hierbij cruciaal.

In je rol als ontwikkelaar deel je inzichten en ervaringen, en bevorder je teamwork om bedrijfsdoelen te bereiken. Kortom, als Senior OutSystems Developer geef je leiding aan het team, ontwerp je softwareoplossingen, werk je effectief samen met stakeholders, draag je bij aan de strategie van onze digitale transformatie en ben je een visionaire leider die de toekomst vormgeeft.


Gevraagd profiel:
  • Minimaal vier jaar OutSystems ervaring;
  • Hbo-werk- en denkniveau.;
  • Ervaring met het opleiden van developers of de ambitie om dit te gaan doen;
  • Je hebt de kennis en kunde om de sparringpartner te zijn van de IT-manager op OutSystems vlak.
Arbeidsvoorwaarden:
  • Een salaris oplopend tussen de € 5.000,- en € 7.000,-;
  • Ruim 28 vakantiedagen;
  • Mogelijkheid om hybride te werken, 1 of 2 dagen per week minimaal op kantoor;
  • Reiskostenvergoeding.

Is je interesse gewekt in de rol?
Mail dan je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 06 343 229 68

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in