+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior OutSystems Developer | Interne + hybride! Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor ons bedrijf in de verzekeringswereld zoeken we een Medior OutSystems Developer. Je gaat werken in een team dat hoogwaardige softwareoplossingen ontwikkelt. Dit team is essentieel voor de digitale transformatie van het bedrijf. Je krijgt de kans om te werken met een schaalbaar systeem en direct bij te dragen aan de groei en verbetering van het bedrijf. Er zijn goede kansen om door te groeien en je krijgt de mogelijkheid om 1 of 2 dagen per week thuis te werken. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een goede opdrachtgever ben ik momenteel op zoek naar een Medior OutSystems Developer. Namens dit dynamische en eigentijdse bedrijf, dat beschikt over een eigen softwareplatform waarmee klanten in heel het land real-time informatie ontvangen, zoeken we een gedreven Medior OutSystems Developer. Met ruim duizend bediende klanten en een aanzienlijk aantal dagelijkse gebruikers, betreft het een uitdagende omgeving waar directe toegang tot grote hoeveelheden data van cruciaal belang is. Het schaalbare systeem past perfect bij de groei die het bedrijf doormaakt.

In deze rol, als onderdeel van het groeiende OutSystems team, ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige softwareoplossingen. Je werkt nauw samen met stakeholders op alle niveaus om de effectieve integratie van OutSystems technologie in het bestaande IT-landschap te waarborgen. Daarnaast draag je bij aan een cultuur van hoge prestaties en continu verbetering.

Dit succesvolle bedrijf, actief in de verzekeringswereld, heeft een uitgebreid netwerk van eigen specialisten die op maat gemaakte verzekeringsproducten aanbieden. Ze staat bekend om haar diepgaande expertise en trekt niet alleen gebruik van hun eigen specialisten, maar ook van grote banken en bekende verzekeraars.

Met meer dan 200 collega's en een toegewijde software ontwikkelafdeling van ruim 25 ontwikkelaars, kan het bedrijf snel inspelen op marktveranderingen en maatwerk leveren. Het biedt uitstekende doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Ze zoekt een Medior OutSystems Developer die een essentiële rol zal spelen in de digitale transformatie van onze organisatie. In deze positie draag je direct bij aan het verwezenlijken van haar ambitie om hoogwaardige, klantgerichte softwareoplossingen te ontwikkelen. Je hebt een sleutelrol in het OutSystems ontwikkelingsproces, waarbij je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert volgens zakelijke specificaties met de focus op een optimale gebruikerservaring.

Naast je technische vaardigheden ben je in staat de brug te slaan tussen technologie en de zakelijke kant. Je werkt nauw samen met belanghebbenden op alle niveaus, integreert effectief de OutSystems-technologie in ons IT-landschap en onderhoudt en verbetert bestaande systemen.

Je deelt inzichten en ervaringen als onderdeel van het team, bevordert teamwork en draagt bij aan het bereiken van bedrijfsdoelstellingen. Kortom, als Medior OutSystems Developer speel je een belangrijke rol in het team, werk je aan softwareoplossingen, ga je effectief om met stakeholders en draag je bij aan de strategie van onze digitale transformatie als een veelbelovende kracht in het vormgeven van de toekomst.


Gevraagd profiel:

- Minimaal 2 jaar OutSystems ervaring;
- HBO werk- en denkniveau;
- Je werkt goed zelfstandig, maar ook in teamverband.


Arbeidsvoorwaarden:

- Een salaris oplopend tussen de € 3.500,- en € 5.000,-;
- Ruim 28 vakantiedagen;
- Mogelijkheid om hybride te werken, 1 of 2 dagen per week minimaal op kantoor;
- Reiskostenvergoeding.

Is je interesse gewekt in de rol? Mail dan je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 06 343 229 68

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in