+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Technisch Applicatiebeheerder Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

ICTZaakwaarnemer

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Droom je van een baan waar jouw technische kennis belangrijk is en je elke dag nieuwe uitdagingen aangaat? Als Technisch Applicatiebeheerder speel je een cruciale rol in het verbeteren van onze Cloud-omgeving. Je werkt met de nieuwste technologieën en helpt bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Je deelt ook je kennis met collega's. Bij ons kun je certificaten behalen zonder studieschuld en zijn er kansen om door te groeien. Plus, we organiseren leuke teamuitjes! Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Technisch Applicatiebeheerder bij een Toonaangevende Organisatie in Eindhoven

Heb je ooit gedroomd van een baan waar jouw technische expertise niet alleen wordt gewaardeerd, maar ook cruciaal is voor de vooruitgang van een vooraanstaande organisatie? Waar jouw dagen gevuld zijn met uitdagingen die je kennis en vaardigheden op de proef stellen, terwijl je werkt in een omgeving die innovatie en creativiteit stimuleert? Als dat zo is, dan is deze vacature voor Technisch Applicatiebeheerder iets voor jou!

In deze rol neem je de verantwoordelijkheid voor het sturen van de automatiseringsgolf binnen onze organisatie. Jouw doel? Het ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen die onze Cloud-omgevingen transformeren en de weg effenen voor toekomstige innovaties.

Jouw werkterrein:

- Als mega IT'er van automatisering zet je de eerste stappen in de configuratie van onze Cloud-omgeving, waarbij je gebruikmaakt van de nieuwste technologieën.

- Je identificeert mogelijkheden voor het optimaliseren van operationele processen, waardoor je een sleutelrol speelt in het verhogen van onze efficiëntie.

- Je staat aan het roer van verbeteringsinitiatieven, waarbij je niet alleen jouw ideeën aandraagt maar ook deze implementeert en documenteert.

- Een deel van je tijd besteed je aan het samenstellen van cruciale documentatie en het overdragen van jouw kennis aan je collega's, zodat iedereen kan profiteren van jouw expertise.

Wat Zoeken Wij?

- Een sterke technische achtergrond, ondersteund door relevante ervaring en certificeringen.

- Ongeveer 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.

- Bekwaamheid in technologieën zoals .Net core, SQL, Powershell/CMD, CI/CD, Linux, Docker en Windows Server. Kennis van Kubernetes, Vue en Bitbucket is een pluspunt.

- Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wat kun je verwachten?

  • Een bruto salaris tussen de €2700,- en €3500,- per maand (afhankelijk van kennis, opleidingsniveau, werkervaring en certificeringen), aangevuld met 8,33% vakantiegeld , 26 vakantiedagen, pensioenregeling;
  • Certificaten behalen ZONDER studieschuld;
  • Fysieke trainingen zoals ITIL/MS-900/AZ-900/MD-100/MD-101/AZ-104 etc;
  • Hybride werken is mogelijk in overleg;
  • Optie op een lease-auto met tankpas, 15.000 km privé vrij en thuis bij je geleverd;
  • Professionele en actieve begeleiding door ons interne team;
  • Afhankelijk van de klant kunnen werktijden flexibel zijn;
  • Jaarcontract, daarna bespreekbaar vast contract.

Doorgroeimogelijkheden!

Bij ICTZaakwaarnemer staat de ontwikkeling van de ICT-er centraal. Wij onderscheiden ons onder andere door te voorzien in het kosteloos behalen van certificaten, zonder studieschuld! Daarnaast denken we actief met je mee over doorgroeimogelijkheden en hoe jij je doelen kunt bereiken. Hiervoor hebben wij specifiek een talentmanager in dienst. 

ICTZaakwaarnemer :)

Al 5 jaar zijn wij een begrip in de ICT-detacheringswereld. We werken samen met grote bedrijven zoals ING, Grant Thorton, Hoogvliet, Holland & Barrett en nog veel meer! Ons motto is: De ICT-er is koning. We vinden het van essentieel belang dat onze collega's zich thuis voelen op hun werkplek. Dit wordt mede bereikt doordat er bij ons korte lijntjes zijn en wij altijd met de ICT-er meedenken. Daarnaast zien wij groei als één van de grootste prioriteiten. We hebben regelmatig leuke uitjes zoals paintballen of het bezoeken van een gamebeurs zoals Gamescom, met alle ICT-ers!

Herken je jezelf hierin en word je hier blij van? Reageer dan snel op deze vacature! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in