+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dronten.

Technisch project engineer mobiele devices Dronten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aatop ICT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Aatop ICT

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.000 - € 4.700 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van technische projecten en werk je graag met mobiele apparaten? Dan is de rol van technisch project engineer iets voor jou! In deze functie in Dronten help je klanten met vragen over MDM, Android en Netwerken. Je gaat aan de slag met het configureren van verschillende soorten hardware, zoals truck terminals en robuuste tablets. Je werkt deels op kantoor en deels bij klanten. Dit werk biedt veel afwisseling en de kans om je technische kennis te gebruiken en te groeien. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In het kort

  • Standplaats : Dronten
  • Uren p/wk : 32-40
  • Auto v/d zaak : Ja
  • Salaris : €3.000 - €4.700

Zijn technische implementaties en configuraties van hard- en software helemaal jouw ding? Wordt technisch project engineer van mobiele devices in Dronten! Samen met je collega’s help je klanten met al hun vragen op het gebied van MDM, Android en Netwerken.

Wat ga je doen

Je gaat apparatuur configureren. Denk hierbij aan truck terminals, MDM, robuuste tablets, RFID, handhelds, etc. Ofwel; alle hardware die je in de logistiek tegenkomt qua IT. Verder zorg je voor de implementatie van technische oplossingen. Je maakt configuraties, lost technische problemen op en bent de technische schakel tussen klanten en het sales team. Verder geef je technisch advies tijdens pre-sales trajecten en bewaak je het overzicht van jouw projecten. In een gemiddelde werkweek werk je ca. 2 dagen op kantoor (of vanuit huis) en ben je 2 of 3 dagen bij klanten op locatie. Een voorbeeld hierbij is een transportbedrijf met meerdere vestigingen die zijn overgezet naar SOTI Cloud. Jij helpt met de inrichting zodat de klant inzicht heeft in waar alle handhelds zijn, en gaat de klant onboarden in Cloud SOTI. Een ander voorbeeld is een WiFi-meting doen bij een klant op locatie, wat handscanners koppelen en maakt even een rapportage.



Gevraagd

Wij zijn nuchter, gemotiveerd en technisch. Dat past ook bij jou! Wat neem je verder mee?

  • Minimaal een afgeronde Mbo4 opleiding, bij voorkeur in de richting van netwerkbeheer;
  • Ervaring met mobiele devices, Android en netwerkconfiguraties;
  • Omdat je veel klantcontact heb ben je makkelijk in de omgang.


Aanbod

Groeikansen. Keiveel! Wij groeien uit ons jasje, dat geeft jou de mogelijkheid om mee te groeien. En verder? Leuke collega’s, bijvoorbeeld Richard, onze kabelaar. Daar hebben we zelfs een schilderij van, kom maar eens kijken! En verder?

  • Een salaris tussen de €3.000 en €4.700,-
  • Alles wat je nodig hebt om je functie goed uit te voeren, zoals een auto, telefoon en laptop;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, vakantiegeld, 25 vrije dagen, flexibele werktijden en de mogelijkheid om 2 dagen per week thuis te werken;
  • Training- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren?

We worden hierin begeleidt door Aatop ICT. Via Aatop krijg je meer informatie over wat je gaat doen en waar je gaat werken. Uiteraard vertel jij ook wie jij bent en wat je hebt gedaan. Zijn jullie beiden enthousiast? Dan wordt je bij ons geïntroduceerd. Nadat we kennis hebben gemaakt loop je een halve dag mee, zodat je een goed beeld hebt waar je gaat werken. Daarna doen we je graag een aanbieding. Neem voor meer info contact op met Aatvia:

  • Twan Baboeram : 06 - 10 81 95 73 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
  • Sjaco Versteeg : 06 - 51 84 87 71 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een specialist in geïntegreerde technologische oplossingen, waarbij we zowel de hardware als software integreren. Deze oplossingen zijn voor verschillende sectoren, zoals logistiek, industrie en de overheid zoals hulpdiensten.
Bij de oplossingen die je gaat leveren kan je denken aan toepassingen waarbij mobiele computers en headsets door magazijnmedewerkers gebruikt worden om orders via scanning en spraak af te handelen. Of denk aan een groot havengebied met duizenden containers. De containertrucks die hier rondrijden zijn voorzien van een voertuigcomputer die de chauffeur voorziet van de juiste locaties. Afhankelijk van de toepassing kunnen onze oplossingen verder uitgebouwd worden met o.a. spraaktoepassingen, barcode / RFID scanners, labelprinters, verbindingen (4G / WiFi) en software.
De besturingssystemen op de apparatuur zijn vooral Android en Windows. We voeren de topmerken in deze specialistische branche zoals Zebra, Honeywell, Panasonic en Datalogic. Het ontwerpen van systemen en het beheren van de apparatuur wordt gedaan met behulp van moderne Mobile Device Management (MDM) applicaties.
We hebben een loods omgebouwd tot kantoorruimte en groeien uit ons jasje. Daar wordt aan gewerkt, we doen ons best om met jouw komst zicht te hebben op een nieuwe locatie de omgeving. Je gaat werken in een gemotiveerd team met 8 collega’s, tussen de 25 en 46 jaar. Nuchter, gemotiveerd en technisch. Dat past bij ons!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in