+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Systeembeheerder Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Albert Schweitzer ziekenhuis

 • Gecontroleerde werkgever

Gevraagd

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.434 - € 4.842 p/m
 • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In een snel veranderende omgeving, waar ICT steeds belangrijker wordt, zoeken we een Systeembeheerder die wil bijdragen aan de beste zorg. Je komt te werken in een team waar veel ruimte is om nieuwe dingen te leren. Samen zorgen we dat de IT-infrastructuur op hoog niveau blijft en helpen we de zorg te verbeteren met de nieuwste technologieën. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij als Systeembeheerder op zoek naar een werkomgeving waarin ICT zich razendsnel ontwikkelt en steeds belangrijker wordt? Waar veel ICT-systemen in eigen beheer zijn, waardoor je veel nieuwe dingen kunt leren? Gaat je hart sneller kloppen als je kunt werken aan de ziekenhuiswerkplek van de toekomst? Bij Informatisering & Automatisering (I&A) dragen wij bij aan de beste zorg. Zorgen voor de zorg, hoe zou jij het doen?

Voor onze afdeling Technisch Beheer binnen I&A zijn wij op zoek naar een

SYSTEEMBEHEERDER
voor 36 uur per week

Wat ga jij doen?
De omgeving van het ziekenhuis is volop in beweging. Digitale ondersteuning voor patiënten en medewerkers is niet meer weg te denken. Daarom zijn wij bezig met de ‘Digitale strategie’ waarin digitalisering binnen de organisatie goed op de kaart wordt gezet. Wij (I&A) gaan dat samen met de zorg mogelijk maken. Jij hebt hier als (Microsoft) Systeembeheerder een belangrijke rol in! Dát maakt het werken als ICT’er voor het ASz juist zo interessant.

Samen met je collega’s van het team Technisch Beheer zorg je dat de beschikbaarheid en het security level van onze IT-infra op hoog niveau blijft. Je helpt om de efficiëntie van de omgevingen te verbeteren. Omdat wij nog niet veel uitbesteden, krijg je te maken met een grote diversiteit aan IT-systemen. Ruimte genoeg dus om je op diverse IT-gebieden verder te ontwikkelen.

Wat worden jouw taken?
 • Je houdt je bezig met het installeren, testen, beheren, onderhouden en bewaken van servers, databases, software en randapparatuur.
 • Je neemt deel aan diverse uitdagende IT-projecten, zoals de migratie naar M365.
 • Je identificeert, documenteert en lost bij voorkeur (structurele) issues op.
 • Je houdt documentatie, processen en procedures actueel en compleet.
 • Je identificeert en realiseert verbeteringen.
 • Je gaat overleggen, afstemmen en samenwerken binnen het eigen team en binnen I&A om kennisdeling te optimaliseren.
 • Je draait mee in een consignatierooster voor 2e lijn support buiten kantooruren.
Maar dat is niet alles! Binnen ons ziekenhuis wordt het hybride werken ingevoerd. Wij houden ons graag bezig met moderne clouddiensten, zoals de overgang naar de moderne werkplek. Hierdoor vindt een migratie plaats naar Microsoft 365 en Azure. Daarnaast neemt de cybercriminaliteit steeds meer toe. De beveiliging van de IT-omgeving wordt steeds belangrijker. Je krijgt binnen het team de kans om de security aspecten op techniek en proces continue te verbeteren en het team met jouw kennis en inzichten te verrijken.

Gevraagd

Wat zijn jouw kwaliteiten?
 • Je beschikt over relevante (Microsoft) certificeringen.
 • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring op gebied van Citrix, VMWare en Ivanti producten.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als systeembeheerder in een grote omgeving.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en bent bereid om (consignatie)diensten te draaien buiten de reguliere kantoortijden.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
 • Je kunt zaken goed structureren en prioriteiten stellen.
Je bent een aanpakker en je hebt oog voor details! Hiervoor kan je zaken goed structureren en lukt het jou om prioriteiten te stellen. Je bent niet makkelijk van je stuk te brengen, oftewel je bent stressbestendig. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Tot slot ben je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van IT.


Aanbod

Wat bieden wij?
 • Een loyaal team met vakbekwame collega’s die altijd voor elkaar klaar staan
 • Een plek in een dynamische omgeving waarin je steeds nieuwe aspecten van je vak kan ontdekken
 • Een zelfstandige en afwisselende functie
 • De mogelijkheid om zowel geconcentreerd thuis als samen met collega’s op kantoor te werken, dit zorgt voor een goede werk- en privébalans!
Verder kun je rekenen op:
Een vaste aanstelling!
 • Een contract voor 36 uur per week.
 • De functie is ingedeeld in FWG 55 (maximaal € 4.842,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is uiteraard afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • 144 vakantie uren en 57 Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) uren per jaar (o.b.v. 36 uur per week)
 • Daarnaast ontvang je nog vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%), waarbij je kan kiezen om de vakantietoeslag en/of eindejaarsuitkering maandelijks uit te laten betalen.
 • Gewoon een heel compleet en goed arbeidsvoorwaardenpakket!
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.
Over de afdeling en het ziekenhuis
De afdeling I&A verzorgt en ondersteunt de meeste IT-diensten in ons ziekenhuis. Hiertoe behoren de centraal aangeboden en beheerde VDI en FDI werkplekken. Samen met jouw 12 andere collega’s vorm je het team Technisch beheer. Hierin bieden we hoogwaardige en gespecialiseerde technische ondersteuning aan op het gebied van netwerkbeheer, systeembeheer, databasebeheer, technisch applicatiebeheer, storagebeheer, identity en acces management en IT-beveiliging.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. We bieden een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo’n 250 medisch specialisten, 500 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor onze patiënten. We zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gorinchem en Breda.

Wij zijn benieuwd hoe jij het zou doen
Ben je enthousiast? We willen je graag leren kennen. Echter solliciteer je niet zomaar even bij een andere werkgever. Je wilt vast eerst meer gevoel krijgen bij ons ziekenhuis, onze afdeling en de mensen. Stuur ons daarom gerust een WhatsApp-bericht via het “Werken bij ASz” telefoonnummer 06-22893389. Wij zullen jouw vragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden.

Je kan ook Onno Donkervoort, manager I&A bellen voor meer informatie over de vacature. Dat kan tijdens kantooruren via het telefoonnummer 06-42778592.

Hoe kun je solliciteren?
Zie je het werken op onze afdeling al helemaal zitten na het lezen van deze vacature? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om je sollicitatie direct in te sturen via deze link:

Deze vacature staat open tot en met 17 april.

Meer informatie over het Albert Schweitzer ziekenhuis en onze overige vacatures vind je op:

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor OutSite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer, dan kun je dit via OutSite opvragen.

Als je bij het Albert Schweitzer ziekenhuis komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in