+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Power Platform Consultant | (semi-) overheden! Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 5.700 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een innovatieve organisatie zoeken we een Microsoft Power Platform Consultant. Je komt terecht in een team van enthousiaste ontwikkelaars die samenwerken aan oplossingen voor klanten in verschillende sectoren. Je helpt klanten met hun digitale transformatie en werkt aan het implementeren en koppelen van systemen. Je krijgt de kans om te groeien in een hybride werkomgeving, waar je zowel op kantoor als bij klanten werkt. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voor dit toonaangevende bedrijf ben ik op zoek naar een ervaren Microsoft Power Platform Consultant. Deze organisatie bestaat uit ongeveer 40 man, maar kent de luxe van een grote organisatie. Officieel valt het ook binnen een grotere organisatie, maar hier zul je op de werkvloer weinig van merken. Zie het als een start-up/scale-up omgeving binnen een groter bedrijf.

Haar missie is duidelijk; klanten ondersteunen bij het bereiken van hun digitale transformatiedoelen door hen te voorzien van innovatieve en op maat gemaakte technologische oplossingen o.b.v. het Microsoft Power Platform. Deze organisatie zet zich in om bedrijven te transformeren door digitale oplossingen aan te bieden die zich aanpassen aan de unieke behoeften van elke klant, met een doelgerichte focus op het mogelijk maken van groei en succes in een steeds evoluerend digitaal landschap. Dit gebeurt binnen verschillende branches, maar voornamelijk binnen (semi-) overheden en onderwijsinstellingen.

Als Power Platform Consultant zul jij een belangrijke rol komen te spelen binnen dit bedrijf. Zo zul jij aan de slag gaan als een echte consultant. Dus jij zult in gesprek gaan met klanten en ze echt verder helpen met de issues die ze hebben.

Zo zijn er verschillende ERP-pakketten ontwikkelt die gemakkelijk geïmplementeerd kunnen worden bij de verschillende klanten. Dit implementeren wordt dan ook een gedeelte van je werk, daarnaast zul je ook aan de slag gaan met ontwikkeling. Daarnaast uiteraard het koppelen van de ontwikkelde oplossing met de bestaande systemen.

Een klant helpen zul je altijd doen met een team en nooit alleen. Dit team kan van opdracht naar opdracht verschillen. Er werken alleen enthousiaste en gepassioneerde developers die kennisdeling hoog in het vaandel hebben. Hier zul je dus echt verder kunnen groeien als consultant. Er wordt dan ook echt gekeken naar wat jij precies kan en wil, zodat je op projecten gezet wordt die jij ook echt tof vindt om te doen.

Eens per week word je op kantoor verwacht en verder ligt het aan de opdracht hoe vaak je bij de klant aanwezig moet zijn.


Gevraagd profiel:

- Een afgeronde hbo- of wo-opleiding binnen een technische richting;
- Minimaal een jaar Microsoft Power Platform ervaring;
- Minimaal een jaar consultancy ervaring;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent reis bereid;
- Ervaring met Microsoft Dynamics is een pre.
 


Arbeidsvoorwaarden:

- Een passend loon tussen de € 3.400,- en € 5.700,- o.b.v. 40 uur;
- Een mobiliteitsvergoeding of leaseauto;
- Een pensioenregeling;
- Een hybride werkomgeving (remote, op kantoor en bij de klant).

Klinkt dit als een rol voor jou? Stuur dan je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel met je vragen naar Ahmed via 06 343 229 68
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in