+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dieren.

Information Security Officer Dieren

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.800 p/m
  • 13e maand, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Information Security Officer zoek je wellicht een organisatie die niet alleen voorop loopt in de ontwikkeling van in-house applicaties, maar ook een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel hoog in het vaandel heeft staan. En dat is precies waar deze organisatie voor staat. Met meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling van innovatieve softwareapplicaties voor de zorgsector, levert deze organisatie een waardevolle bijdrage aan de maatschappij.

Als Information Security Officer kun je bij deze organisatie rekenen op een omgeving waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen, je werktijden zelf kunt indelen en deels vanuit huis kunt werken. De organisatie hecht veel waarde aan een goed werk/privébalans, en dat betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontplooien, terwijl je tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om tijd te besteden aan andere zaken die belangrijk voor je zijn.

Als onderdeel van een platte, informele en flexibele organisatie, wordt er van jou verwacht dat je het beste uit jezelf haalt. Je krijgt alle ondersteuning die je nodig hebt om te groeien en te ontwikkelen in je rol als Information Security Officer. En dat alles tegen een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, waarbij je onder andere kunt rekenen op een 13e maand.

Als CyberSecurity Specialist binnen deze organisatie ben je een vitaal onderdeel van het team op de afdeling Risk & Compliance. Hier werk je samen met andere specialisten om een raamwerk van CyberSecurity te implementeren en te onderhouden binnen de systemen. Je bent in staat om snel te schakelen en werkt graag samen met diverse afdelingen om technische en organisatorische maatregelen te bedenken die nodig zijn om informatie te beveiligen.

Als probleemoplosser voor uitdagende vraagstukken neem je de leiding in het bedenken van oplossingen. Je bent op de voorgrond aanwezig en weet je collega's te attenderen waar ze op moeten letten. Je verzorgt trainingen en bent vooral een teamspeler waar andere zich aan zouden kunnen optrekken. Dit is geen verplicht onderdeel van de functie, maar is wel een extra als je hier ervaring mee hebt.

Om succesvol te zijn in deze rol heb je niet alleen kennis en ervaring op het gebied van CyberSecurity, maar ook goede communicatieve vaardigheden. Je werkt immers samen met diverse afdelingen en bent het aanspreekpunt als het gaat om informatiebeveiliging. Daarbij is het belangrijk dat je in staat bent om snel te schakelen en prioriteiten te stellen, zodat de systemen op tijd worden beschermd tegen eventuele dreigingen.

Al met al ben jij als CyberSecurity Specialist een belangrijke schakel binnen deze organisatie. Je hebt een proactieve houding en denkt altijd in oplossingen. Je bent communicatief sterk en werkt graag samen met anderen. En natuurlijk heb je de nodige kennis en ervaring op het gebied van CyberSecurity om de systemen optimaal te beveiligen.


Gevraagd profiel:

Voor de functie van Security Officer wordt er minimaal 2 jaar werkervaring gevraagd op het gebied van informatiebeveiliging. Je hebt ervaring en kennis van informatiebeveiliging en bent in het bezit van relevante certificaten zoals CISM, CISSP, CISO, CISP of iets wat er op lijkt. Je bent communicatief vaardig en in staat om stakeholders te overtuigen. Dit betekent dat je goed kunt luisteren naar anderen, maar ook helder kunt communiceren over complexe informatiebeveiligingsvraagstukken.

Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed in woord en geschrift. Dit is belangrijk omdat je regelmatig communiceert met internationale klanten en/of collega's. Je bent proactief, neemt initiatief en kunt goed samenwerken binnen een team. Je hebt een analytisch denkvermogen en kunt snel schakelen tussen verschillende taken. Tot slot ben je gedreven om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging.


Arbeidsvoorwaarden:

Als werknemer bij dit bedrijf kom je terecht in een inspirerende en stabiele omgeving waar je je kunt richten op Cyber Security. Je hebt veel vrijheid om zelf je werktijden in te delen en om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Het salaris dat wordt geboden is boven marktconform, maar er wordt bewust geen indicatie gegeven om iedereen de kans te geven om te solliciteren. Bovendien is er elk jaar een loonronde en zal je salaris groeien zodra je je werk goed doet.

Naast het salaris zijn er ook andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve verzekering. Verder is er ook de mogelijkheid om flexibel en/of thuis te werken en is er een opleidingsbudget beschikbaar. Dit betekent dat je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van Cyber Security en om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Salarisschaal loopt van 3500,- tot 5800,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Neem voor meer informatie contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in