+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Control Software Engineer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als onderdeel van het Application Development Team (ADT) draag je bij aan het ontwerpen van de control software voor de control units en implementeer je deze.


De functie

Als onderdeel van het Application Development Team (ADT) draag je bij aan het ontwerpen van de control software voor de control units en implementeer je deze. Je denkt mee over nieuwe functies die het comfort en de efficiëntie van warmtetoestellen voor woonhuizen en gebouwen verbeteren. In de rol van Control Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het functionele gedrag van de CV-ketel en werk je samen met interne en externe ontwikkelaars om concepten te bespreken en te definiëren.

Je takenpakket omvat onder andere het ontwikkelen van controle software op basis van product- en procesvereisten, het ontwerpen, documenteren en implementeren van software inclusief (unit) tests, en het implementeren van nieuwe functies in tools zoals Simulink. Daarnaast werk je samen met andere afdelingen wereldwijd om specificaties en software op het gewenste niveau te brengen.



Gevraagd

Wij vragen 

  • BSc of MSc in Electrical Engineering (EE), Software Engineering of Computer Science (CS) of gerelateerde studie met minstens 2 jaar relevante werkervaring of vergelijkbaar niveau; 
  • Ervaring met het implementeren van functies in C/C++ en algoritme ontwikkeling; 
  • Ervaring met C++, Python en Simulink is een must; 
  • Kennis van de nieuwste technieken en methoden voor softwareontwikkeling; 
  • Praktische kennis met opsporen van fouten in software; 
  • Analytisch sterk, proactief, dynamische instelling en hands-on mentaliteit; 
  • Ervaring met Agile ontwikkeling is een pre; 
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, in de Engelse taal. 

Je bent in staat om een totaalplaatje te zien en op die manier hoofd- van bijzaken te scheiden en vindt het leuk om samen te werken in een team. Je hebt de Agile mind set (fouten maken en daarvan leren, waarde leveren voor de klant staat centraal, zelf organiserend en transparant). Je neemt verantwoordelijkheid voor je beslissingen en acties en je lost op constructieve wijze conflicten op. Ten slotte beschik je over een goede overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.  

Teamplayer met een hands-on mentaliteit 

Onze ideale kandidaat is ondernemend en hij/zij denkt in oplossingen in plaats van in problemen. Daarnaast ga je onafhankelijk en besluitvaardig te werk; je komt op eigen initiatief in actie en je zorgt ervoor dat zaken gerealiseerd worden. 

Afspraak is dat wij 2 dagen per week op kantoor in Deventer (samen)werken. We verwachten dat de reisafstand daarbij past. 



Aanbod

Op basis van ervaring.



Bedrijfsomschrijving


Binnen de afdeling zijn enkele SAFe treinen opgezet met multidisciplinaire teams, welke verantwoordelijk zijn voor de Hardware (mechanical en electrical) en Software (control-applicatie, mobile-app en embedded) development.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in