+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

DÉ Next Level Softwareontwikkelaar Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

SMART4Solutions

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Gevraagd

 • 36 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

 • Vast contract
 • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Opleidingsbudget
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Bij SMART4Solutions werk je aan de meest uitdagende softwareprojecten, in een team zonder hiërarchie. Je krijgt de kans om te groeien door trainingen en conferenties, ook in het buitenland. We waarderen jouw inbreng en bieden een gezellige werkomgeving met gratis lunch en teamuitjes. Je krijgt een vast contract, een leaseauto of reiskostenvergoeding, en een laptop. Plus, extra tijd voor eigen projecten, een thuiswerkvergoeding en gratis sporten. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

DÉ NEXT LEVEL SOFTWAREONTWIKKELAAR Ja, ja, ja! JIJ snapt het. Denk ambitieus, denk Forbes500, denk Nederlandse Silicon Valley-vibes. Bij SMART4Solutions kan het.

Functieomschrijving

Jij wilt best of both worlds en weet dat dat bestaat.

Niet of-of, maar én-én. Groot gelijk heb je.

ÉN.. ÉN..

.plexe software-oplossingen ontwikkelen en realiseren ÉN meedenken in business-processen van de klant.

..je vaardigheden gebruiken in heel veel verschillende branches (in plaats van jarenlang in dezelfde) ÉN je vastbijten in projecten van zo’n 1,5 - 2 jaar voor echte verdieping en oplossingen.

..aan de slag in een bedrijf zonder klassieke hiërarchie (hallo sfeer en fun!) ÉN werken met dé software die 90% van ieder Forbes500-bedrijf gebruikt.

..op kantoor met collega’s werken (Agile en Scrum) en thuis soms even zelfstandig ÉN op locatie aan de slag om anderen te leren wat zij moeten weten over de software en webtechnieken.

..ruimte voor groei en zelfontwikkeling met conferenties, lezingen en masterclasses (ook in het buitenland!) ÉN dé plaats om met een ervaren community te netwerken en van ze te leren.

..de plek om jezelf uit te spreken en scherp te zijn: jouw mening en inbreng worden gewaardeerd (en je kunt zelf ook tegen een stootje, want aan watjes hebben we niks) ÉN de kans om je te laten begeleiden en van jou de allerbeste te maken.

EN HOE ZIET MIJN DAG ER DAN UIT BIJ SMART4SOLUTIONS?

Na onze interne opleiding ga je met collega’s in scrum-teams aan de slag. Je project is elke keer anders. Een andere vraag, een andere branche. Maar de kern is dat je complexe vragen begrijpelijk maakt voor de klant. Je werkt resultaatgericht naar een webapplicatie of mobiele app. Afwisselend programmeer je in de backoffice (database) en front-end (browser).

Het is een combi van business-gericht denken en technische uitvoering. Op locatie bij de opdrachtgever ontdek je precies waar de klant behoefte aan heeft. Zo leer je pas echt de impact van webtechnieken kennen.

We geven jou de kans om te werken met de ‘Ferrari’ onder de databases: Oracle. SMART4Solutions is dé autoriteit in Nederland (en serieus, je bent er straks trots op dat je ons team versterkt). Je werkt met relationele modellen en je programmeert in SQL en PL/SQL. Aan de voorkant gebruik je voor het standaardwerk het next level low code platform ‘Oracle APEX’. Ons paradepaardje. Om de software helemaal passend te maken voor de opdrachtgever, zet je de puntjes op de ‘i’ met HTML, CSS en Javascript.

Recap, je werkt dus met:

1. HTML5, CSS3, JavaScript, SQL, PL/SQL;

2. Oracle APEX;

3. REST- en SOAP-webservices;

4. Atlassian (Jira, Bitbucket, Confluence);

5. Git;

Wij vragen

YOUNG PROFESSIONAL FRONT-END/BACK-END? DAAR GAAN WE VOOR, JA.

Jij bent..

..zelfverzekerd en snapt dat Oracle de marktleider in de database-markt is. Vooral voor écht complexe situaties is Oracle een must.

..als softwareontwikkelaar fan van ‘low code’. SMART4Solutions kiest voor low code waar het kan en high code waar het moet (om het helemaal naar wens van de klant te maken).

..benieuwd naar de business van de klant en wil je erin verdiepen voor de beste oplossing. Na 1,5 - 2 jaar heb je weer zin in een compleet nieuw project.

..niet bang om te zeggen wat je vindt (en kunt ook incasseren van anderen). Je werkt graag in een team met jonge en ervaren collega’s en vindt het oké als iemand het anders doet dan jij.

..resultaatgericht en kunt dealen met een beetje stress.

..ambitieus, wilt jezelf blijven ontwikkelen en vindt het leuk om met een team collega’s en af en toe zelfstandig te werken.

..graag op pad om te reizen naar klanten en gaat daar aan de slag met het oplossen van complexe softwareproblemen. Je leert de IT-medewerkers daar hoe jij het doet en hoe Oracle (APEX) werkt.

..in het bezit van een afgeronde HBO- of WO-opleiding, in de richting van Informatica en je hebt een rijbewijs voor motor of auto.

VINDEN WE BELANGRIJK

Het eind van de vacaturepagina is in zicht. We vatten in een paar woorden even samen wat we belangrijk vinden. In ons bedrijf, voor onze klanten en partners en natuurlijk in jou.

Committed, Driven Studious, Down to earth, Guts, Fun.

Wij bieden

Wat jij krijgt:

Een toffe organisatie waar je aan de slag gaat in een dynamische werkomgeving! Een gezellige omgeving waar ontwikkeling en plezier in je werk centraal staat. Daarbij komt natuurlijk:

 • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vanaf dag 1 een vast contract;
 • Uitstekende bonusregeling;
 • Doorbetaalde vakantiedagen;
 • Leaseauto of reiskostenregeling;
 • Een laptop naar eigen keuze;
 • Keuze in 36 of 40-urige werkweek.

Jouw extraatjes:

 • Diverse opleidingen en trainingen;
 • Thuiswerkvergoeding;
 • Dagelijks gratis lunch;
 • Regelmatig leuke teamuitjes;
 • Extra opleidingsbudget van 1.000,- p.j.;
 • We geven je extra tijd voor eigen R&D uren;
 • Gratis sporten (sportschool in huis).

Plus de kans om door te groeien als: Projectleider, Informatie Analist, Business Developer, Oracle ACE. Of je blijft je lekker ontwikkelen als Oracle APEX programmeur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in