+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Sr. OutSystems Developer, interne rol, 80% remote Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een innovatief bedrijf in de wereld van verzekeringen zoeken we een Senior OutSystems Developer. Het bedrijf biedt veel kansen om te groeien en heeft interessante arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Je gaat aan de slag met het bouwen en implementeren van softwareoplossingen. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze goede klant in de omgeving van Den Bosch ben ik op zoek naar een Senior OutSystems Developer. Voor een innovatief bedrijf met een eigen softwareplatform dat real-time informatie levert aan klanten door het hele land, zoeken we een Senior OutSystems Developer. Met een grote klantenkring van meer dan duizend en veel dagelijkse gebruikers, is het een uitdagende omgeving waar grote hoeveelheden data direct beschikbaar moeten zijn. Het flexibele systeem past naadloos bij de sterke groei van het bedrijf.

In deze rol, als één van de krachten achter het nieuwe OutSystems team, ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige softwareoplossingen. Je werkt nauw samen met stakeholders op alle niveaus om de effectieve integratie van OutSystems technologie te waarborgen binnen de bestaande IT-omgeving.

Dit bedrijf, actief en succesvol in de wereld van verzekeringen, beschikt over een uitgebreid netwerk van eigen experts die op maat gemaakte verzekeringsproducten leveren. Ze genieten een solide reputatie vanwege hun diepgaande kennis en trekken niet alleen hun eigen experts aan, maar ook grote banken en gerenommeerde verzekeraars.

Met meer dan tweehonderd collega's en een toegewijd software-ontwikkelteam van ruim 25 ontwikkelaars, zijn ze in staat om snel in te spelen op marktveranderingen en maatwerk te bieden. Het bedrijf biedt uitstekende kansen voor professionele groei en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Mijn klant is op zoek naar een Senior OutSystems Developer die een cruciale rol zal spelen in de digitale transformatie van de organisatie. Op dit moment zijn (bijna) alle systemen gebouwd met een 'high-code' programmeertaal, dit wordt allemaal binnen vijf omgezet naar OutSystems.

In deze functie lever je direct een bijdrage aan haar ambitie om hoogwaardige, klantgerichte softwareoplossingen te ontwikkelen. Je bevindt je in de cockpit van haar OutSystems-ontwikkelingsproces, waarbij je ontwerpt, bouwt en implementeert volgens de specificaties van de business en met oog voor optimale gebruikerservaring.

Naast je technische expertise ben je in staat om de kloof tussen technologie en de bedrijfsvoering te overbruggen. Je werkt nauw samen met stakeholders op alle niveaus, integreert effectief het OutSystems platform in haar IT-landschap en zorgt voor het onderhoud en de verbetering van bestaande systemen.

Als developer deel je inzichten en ervaringen en bevorder je teamwork om haar bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Kortom, als Senior OutSystems Developer leid je het team, ontwerp je softwareoplossingen, werk je effectief met stakeholders, draag je bij aan de strategie van onze digitale transformatie en ben je een visionaire leider die de toekomst vormgeeft.


Gevraagd profiel:
  • Minimaal vier jaar OutSystems ervaring;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden:
  • Een salaris oplopend tussen de € 4.000,- en € 6.000,-;
  • Ruim 28 vakantiedagen;
  • Mogelijkheid om hybride te werken, met uiteindelijk de mogelijkheid om 1 of 2 dagen per week minimaal op kantoor te werken;
  • Reiskostenvergoeding.

Is je interesse gewekt in de rol? Mail dan je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 06 343 229 68

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in