+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

DevOps Engineer PinkRoccade Publiekszaken Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

PinkRoccade Local Government

 • Gecontroleerde werkgever

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.500 - € 5.500 p/m
 • Pensioenregeling, Winstdeling
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Als DevOps Engineer bij ons speel je een cruciale rol in het altijd beschikbaar houden van iBurgerzaken, een belangrijke applicatie voor veel gemeenten. Je werkt aan het optimaliseren van ontwikkelprocessen en zorgt dat alles vlot en betrouwbaar verloopt, van concept tot implementatie. Je maakt deel uit van een zelfsturend en gezellig team dat veel waarde hecht aan samenwerking en groei. Je krijgt de kans om met de nieuwste technologieën te werken en jezelf te ontwikkelen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

DevOps Engineer PinkRoccade Publiekszaken

Door jou is iBurgerzaken altijd beschikbaar
Door processen te stroomlijnen kunnen we nóg beter, sneller en slimmer ontwikkelen. En daar speel jij, als DevOps Engineer, een cruciale rol in. Met jouw expertise zorg je dat de complete ontwikkelcyclus slim, efficiënt en betrouwbaar verloopt. Van concept tot implementatie en van het bouwen van nieuwe omgevingen tot releases. Jij vraagt je steeds af hoe we kunnen verbeteren. Zo draag je bij aan het continu beschikbaar houden van onze applicaties, waar gemeentes en burgers altijd op moeten kunnen rekenen.

Iets meer dan de helft van alle gemeenten in Nederland (ca.175), maakt gebruik van iBurgerzaken. Met deze Cloud-applicatie leggen zij de belangrijkste momenten in het leven van hun bewoners vast. De aangifte van een kind, aanmelding van een huwelijk of de aanvraag van een rijbewijs bijvoorbeeld. iBurgerzaken is daarmee hét kloppende hart van de burgerzakenomgeving van de Nederlandse gemeenten. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt, met succes, om iBurgerzaken steeds beter te maken.

Jij bent de drijvende kracht
Onze applicaties en cloud omgevingen spelen een essentiële rol in de online dienstverlening van gemeenten. Net als jij. Jij bent de drijvende kracht achter het beheren én verbeteren van onze cloudomgevingen. Stabiliteit, veiligheid en schaalbaarheid zijn daarbij altijd jouw uitgangspunt. Dat doe je niet alleen, maar samen met je collega’s, onze klanten en externe partners. Zo komen we samen verder. Dat betekent in de kern dat je:
 • Nieuwe producten en releases efficiënt door onze ontwikkelstraat (CI/CD) leidt.
 • Een belangrijke rol speelt bij software projecten. Van concept tot implementatie. Je neemt initiatief en coördineert verschillende activiteiten waardoor je deze projecten met succes realiseert.
 • Met focus op het verbeteren van prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid werkt aan het optimaliseren van installaties en bouwt aan nieuwe development- en productieomgevingen.
 • Continue kijkt hoe het beter kan door je te verdiepen in nieuwe cloud-technologieën en het gebruik van de huidige technologieën optimaliseert.
 • Samen met het team, verantwoordelijk bent voor security, configuratiemanagement, deployment en beheer met tools als Argo CD, Terraform en Gitlab.
 • Betrokken bent bij releases. Dit betekent dat je één of twee keer per maand ook buiten kantooruren aan de slag gaat.
Als DevOps Engineer maak je onderdeel uit van ons Operations team dat bestaat uit 12 Engineers, een projectmanager, een teamlead en een manager Bijna iedereen in het team heeft een combinatie van specialisaties waarbij veel ruimte is voor groei en verbreding. Het team staat bekend als zelfsturend,volwassen en gezellig. Daarnaast hebben onze collega’s veel lol samen. Binnen het team wordt er gewerkt met technologieën als Azure, Docker, GitLab, Jenkins, Argocd, Linux, Elastic, databases (SQL & NoSQL) en is wordt er hard gewerkt aan een migratie van het bestaande containerplatform naar Kubernetes. Er wordt hybride gewerkt, maar op maandag, woensdag en om de week op vrijdag zijn we met zijn allen op kantoor te vinden.

Wat mag jij als DevOps Engineer van ons verwachten?
Een leuke en uitdagende fulltime functie (32-40 uur) in een informele werkomgeving die volop in beweging is. De samenleving verandert razendsnel en wij spelen continue in op deze veranderingen. Stilstaan is geen optie en kwaliteit en innovatie staan bij ons hoog op de agenda. Zeker als we een essentiële bijdrage willen leveren aan het maatschappelijk belang. Daarnaast kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.500,- en € 5.500,- bruto, afhankelijk van jouw kennis en ervaring bij een dienstverband van 40 uur.
 • Een riante winstuitkering van gemiddeld zo’n 1,7 maandsalaris.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 10 dagen extra bijkopen (naar rato, natuurlijk).
 • De mogelijkheid om thuis te werken en je tijd flexibel in te richten. De richtlijn is 50% op kantoor en 50% thuis.
 • Een laptop, een budget voor/of een telefoon en een simkaart.
 • De mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Onbeperkt toegang tot GoodHabitz: ons online leerplatform.
 • Een internetvergoeding van € 45,- euro netto per maand en een thuiswerkvergoeding van €2,15 netto per dag (op basis van declaratie).
 • Mogelijkheid tot het inrichten van een thuiswerkplek (bruikleen).
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
De Business Unit PinkRoccade Publiekszaken maakt deel uit van PinkRoccade Local Government, dat op haar beurt onderdeel is van TSS, Topicus en CSI. Hierdoor bundelen we de kracht van het werken met korte communicatielijnen en snelle slagkracht van de Business Unit, met de voordelen van een groot netwerk waar kennisdeling en best practices centraal staan. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw groeimogelijkheden eindeloos zijn.


Gevraagd

Wij matchen met elkaar als jij:
Een technicus en teamspeler pur sang bent. Jij houdt van je vak, staat voor je collega’s klaar en kunt zelf ook goed om hulp vragen. Je geeft niet snel op, bent open en direct. Zowel in je persoonlijkheid als in je manier van communiceren. Jij overtuigt en neemt mensen mee. Jij bent kritisch en durft te experimenteren zonder de risico’s uit het oog te verliezen. Jij bent op je allerbest als je de vernieuwing kunt opzoeken en doorvoeren. Daarom ben jij de ideale DevOps Engineer. Maar zeker ook, omdat je beschikt over:
 • Een afgeronde hbo-opleiding. Het liefst Informatica of een andere IT-gerelateerde opleiding.
 • Ervaring als DevOps Engineer, waardoor je terug kunt vallen op kennis van technieken als Kubernetes, Docker, Linux, Java, Elastic en databases.
 • Snel kunt schakelen en goed kunt samenwerken. Je kijkt verder dan alleen je eigen team en deelt graag je kennis.


Aanbod

Is dit jouw baan?
Neem dan contact op met Nienke Struijk, recruiter, via +31 6 10 45 10 64 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Meer informatie over PinkRoccade vind je hier: Publiekszaken (pinkroccadelocalgovernment)
Meer informatie over TSS vind je hier: TSS | Total Specific Solutions | Total Specific Solutions

Belangrijk om te weten
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen rechten worden ontleend.


Uren

40 uur
32 uur is bespreekbaar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in