+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior Backend Developer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

The Rent Company

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • Medior

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.500 - € 6.000 p/m
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

In deze rol als Medior Backend Developer heb je de kans om met jouw technische vaardigheden bij te dragen aan het toegankelijker maken van onderwijs. Je werkt aan het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van een platform dat digitaal leren mogelijk maakt. Het team is jong en er is ruimte om te groeien. Je komt terecht in een open en gezamenlijke werkomgeving. Er zijn mogelijkheden voor flexibel werken en persoonlijke ontwikkeling. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij gaat doen

Ben je op zoek naar een plek waar je met jouw technische vaardigheden directe invloed kunt uitoefenen op het toegankelijker maken van onderwijs in meerdere landen? Wil je deel uitmaken van een groeiende organisatie waarbij je zelf ook kunt groeien? Zoek je een plek waar je gevraagd wordt actief mee te denken over de optimalisatie en uitbreiding van ons platform? Lees dan verder.

Als Medior Backend Developer ben je betrokken bij de ontwikkeling van The Rent Company van A tot Z. Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van ons platform. Je bent iemand met gedegen ervaring in de frameworks Laravel en Symfony en bij voorkeur bekend met meerdere programmeertalen. Je agenda omvat onder andere:

 • ondersteuning bieden aan de Senior Developer bij het definiëren van tests voor nieuwe features.
 • het opstellen van designspecificaties.
 • ontwikkelen van code- en functionaliteitsbeheer. Onze hoofdtaal is PHP, Kennis van Python is een pré.
 • onderhouden van contact met je collega's over integraties en hun backend.
 • het opstellen van architectuur- en designspecificaties.

Veel van onze ontwikkelingen, aansturingen, innovaties en verbeteringen komen voort uit Daily Standups, waar we continu onze creativiteit, kundigheid en vakmanschap met elkaar delen. Zo kunnen we tot optimale oplossingen komen voor onze multidisciplinaire projecten. Met jouw technische kennis pas je alle mogelijkheden toe in diverse projecten die je zelfstandig 


Waar je terecht komt

Je komt te werken in ons Development team, waar een open en platte organisatiecultuur heerst. We hebben een gezamenlijke kantine waar iedereen samen eet, van chauffeur tot directie.

The Rent Company maakt door het aanbieden van een laptop in combinatie met het Easy4u alles-in-1-abonnement digitaal onderwijs mogelijk voor alle leerlingen in het voortgezet- en middelbaar onderwijs. Hiermee hebben leerlingen toegang tot de elektronische leeromgeving en digitale lesmethodes voor een beperkt maandelijks bedrag.

Onze missie is om elke leerling en student toegang te geven tot digitaal onderwijs.

We zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zo'n 1 op de 4 middelbare scholieren in Nederland heeft een schoollaptop van ons, wat neerkomt op ruim 300.000 leerlingen. Je maakt deel uit van een jong bedrijf waar kansen voor jou zijn om mee te groeien en waar successen worden gevierd. Vrijdagmiddagborrels of BBQ's worden regelmatig georganiseerd.


Wie jij bent

Als Medior Backend Developer ben jij de drijvende kracht achter de motor van softwareontwikkeling. Met een achtergrond in PHP en MySQL ben je in staat om complexe systemen te bouwen en te onderhouden. Verder zorg je ervoor dat de code die je schrijft van hoge kwaliteit is en voldoet aan de standaarden.

Jouw begrip van softwarearchitectuur en -ontwerp vormt de basis van jouw werk. Als teamspeler ben je een communicator die niet alleen ideeën kan overbrengen, maar ook openstaat voor feedback en samenwerking zoekt om de beste resultaten te behalen.


Wat wij bieden
 • een salaris tussen € 3.500 en € 6.000, afhankelijk van ervaring en vaardigheden.
 • een contract van 7 maanden met intentie tot vast dienstverband.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om maximaal 4 dagen thuis te werken.
 • een stimulerende werkcultuur waarin innovatie en creativiteit worden aangemoedigd.
 • mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in