+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.

BI consultant Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Esculine

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

In de rol van BI consultant ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van laagdrempelige BI dashboards. Ook adviseer je over de te volgen stappen die volgen uit de ontdekkingen die uit de data naar voren komen.

Als BI Consultant ben je verantwoordelijk voor het implementeren van BI / Health Analytics projecten en zet je de lijnen uit voor het door ontwikkelen van nieuwe informatie vraagstukken. In jouw functie als BI Consultant ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en coördineer je de verschillende fasen in de implementatie van Business Intelligence en Health Analytics applicaties. Voor deze functie vragen wij ervaring met het ontwikkelen van BI applicaties. Heb je deze ervaring binnen de zorg dan is dat een pre maar zeker geen vereiste om te solliciteren.

Waar kom je te werken?

EscuLine helpt zorginstellingen om te leren van hun eigen data!
Wij zijn een BI en Health Analytics specialist, nieuwe stijl. Wat betekent dat precies? Het is ons werk om data inzichtelijk te maken. En het is echter onze passie om met onze analyses van toegevoegde zijn voor de zorg. Dat is waar wij het voor doen! In de zorg wordt keihard gewerkt. Op veel plekken is de werkdruk hoog. Wij weten dat het efficiënter en dus goedkoper kan. Door te leren van data zie je kansen. Het zit in ons DNA om klanten te helpen die kansen te verzilveren.

Wat wij vragen?
  • Affiniteit met zorg
  • Je bent creatief, pragmatisch en oplossingsgericht.
  • In staat om zelfstandig te werken maar vindt het ook leuk om als onderdeel van een (implementatie) team aan klant-specifieke en R&D opdrachten te werken.
  • Ervaring als BI ontwikkelaar / consultant. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt met data-verwerkingstool(s) zoals: SSIS, TimeXtender, SQL, Qlik, PowerBI, Tableau, Looker, Python of vergelijkbare tools.
Wat wij bieden?

  • Afwisseling en uitdaging.
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Werk in een dynamische omgeving en een dynamische markt waarin je kunt bijdragen aan betere zorg!
  • Een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.


Bedrijfsomschrijving

EscuLine ontwikkelt AI en BI oplossingen voor zorgorganisaties. Onze missie is de zorg helpen naar een niveau van data gedreven werken. Zodat ze de zorg al het potentieel haalt uit de data die beschikbaar is.   We implementeren BI-Analyse applicaties met informatie over zorginhoud, zorgproces en de bedrijfsvoering. Met het toepassen van data science en machine learning methodieken helpen we om zorgvraag ontwikkeling te voorspellen en kansen voor preventieve zorg inzichtelijk maken. Hierbij richten we ons op toepassingen voor zorgprofessionals, ondersteunende diensten en management. EscuLine heeft een eigentijdse visie op stuurinformatie waarin (advanced) Health Analytics veel aandacht krijgt. Wij onderscheiden ons met vakinhoudelijke kennis van de zorg die we combineren met expertise op het gebied van Business Intelligence, Health Analytics en coaching.  Onze projecten en oplossingen variëren van eenmalig onderzoek tot, het implementeren van een AI en/of BI applicatie als SaaS dienst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in