+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Data Analyst Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Yacht

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Yacht

Gevraagd

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Detachering / Vast contract
 • 13e maand, Pensioenregeling
 

Locatie

Breda
 

Vacature in het kort

We zoeken een data analist die graag met cijfers werkt en de business wil helpen met analyses en dashboards. Je maakt niet alleen overzichtelijke dashboards, maar geeft ook advies over het gebruik van data. Samen met verschillende teams werk je aan het verbeteren van data-analyse. Je speelt een belangrijke rol in het opbouwen van een Tableau community. Dit is jouw kans om met data te werken en echt een verschil te maken. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Voor Argenta zijn we op zoek naar een data analist die de business kan ondersteunen bij het maken van analyses en dashboards. Daar zit ook een adviserende rol bij naar de business en het gebruik van data. Je zal datamarts opbouwen en vertalen naar gebruiksvriendelijke dashboards waardoor de business toegang krijgt tot kwaliteitsvolle data. Je zult ook actief betrokken zijn bij het ontwikkelen van de Tableau community binnen Argenta, waarin we een Argenta-brede visie op data-analyse nastreven.

Wat ga je doen?

 • Ondersteunen van de business door middel van het maken van analyses en het bieden van waardevolle inzichten.
 • Bouwen van overzichtelijke dashboards voor de business.
 • Samenwerken met diverse teams en afdelingen om de data-analysepraktijken te verbeteren en te optimaliseren.
 • Actief bijdragen aan de uitbouw van een Tableau community binnen Argenta en het ontwikkelen van een gemeenschappelijke visie op data-analyse.


Gevraagd

 • Je hebt aantoonbare ervaring als data analist en hebt kennis van relevante tools en technieken.
 • Je bent bekend met het bouwen van datamarts en het creëren van dashboards.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt complexe analyses op een begrijpelijke manier presenteren aan verschillende belanghebbenden.
 • Je bent gedreven, zelfstandig en kunt goed samenwerken in een team
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (It's mandatory to speak Dutch for this role)
 • Je hebt affiniteit met de bancaire/financiële sector en begrijpt de uitdagingen en kansen die hiermee samenhangen.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je start met een jaarcontract met de bedoeling om dit te verlengen naar onbepaalde tijd, uiteraard wanneer jij en Argenta dit zien zitten.

De hoogte van je salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Bij de 36,5 urige werkweekhoren 204,4 vakantie - en 21,9 ADV uren op jaar basis bij. Daarnaast een vakantietoeslag van 8% van je jaarsalaris. Dat is samen meer dan 6 weken verlof!

Argenta kent een vaste 13e maand en een goed pensioenplan. Daarnaast ontvang je nog een bruto toeslag van €100,- per maand en is het mogelijk om hybride te werken. Bedrijfsomschrijving

Ons doel is om mensen goed te begeleiden bij alle financiële momenten in hun leven. Argenta is een bank voor hypotheken en sparen. Die in België al 65 jaar staat als een huis. In Nederland al meer dan 20 jaar. actief op het gebied van hypotheken en sparen. Klanten kunnen voor een Argenta Hypotheek terecht bij onafhankelijk adviseurs of online. De klant kiest zelf wat het beste bij hem past. Het grootste deel van de winst wordt opnieuw in de bank geïnvesteerd. Dat kan omdat Argenta een onafhankelijke bank is, zonder beursnotering. Als medewerker sta je centraal in een informele werkomgeving. De open, familiale sfeer en de directe communicatie creëren een sterke betrokkenheid. Als team werk je gedreven aan de groei van Argenta en natuurlijk aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat doe je met opleidingen, maar ook door ervaring en kennis uit te wisselen met je collega’s en leidinggevenden.In alles wat we doen willen we eenvoudig zijn. Onze klanten krijgen gewoon 1 hypotheek met goede voorwaarden. En kunnen ze sparen. Voor nu en later. Snel en makkelijk geregeld tegen een voorspelbare rente. Op hun eigen manier. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en zorgen voor mens, milieu en maatschappij leidt tot stabiele en betere bedrijfsresultaten, gelukkige medewerkers en een gezonde ontwikkeling En wat zoek jij? Een bedrijf in volle groei waarin je zelf mee ontwikkelt? En een open, familiale sfeer? Een menselijke bedrijfscultuur met ruimte voor dialoog en initiatief? Dat vind je bij Argenta. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in