+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Junior / medior software tester: leer van pros! Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je werken binnen een moderne organisatie die software oplossingen ontwikkelt voor de gezondheidszorg? Dit is je kans! Je wordt onderdeel van een team dat elke dag werkt aan belangrijke projecten. De sfeer is persoonlijk en open, met veel ruimte om te groeien. Je krijgt de kans om te leren van ervaren collega's en jezelf te ontwikkelen. Er zijn ook leuke extra s, zoals flexibele werktijden en teamactiviteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ambitieuze software tester die graag onder de vleugels van ervaren mensen zichzelf verder ontwikkelt tot een volwaardig professional óf heb je bijvoorbeeld juist ervaring als software ontwikkelaar / IT-specialist en wil je graag jezelf verder opleiden/omscholen tot software tester, dan is dit een unieke mogelijkheid. 

Mijn klant is een moderne en warme organisatie actief binnen de Zorgsector. Ze ontwikkelen toonaangevende software oplossingen voor tal van specialisten binnen de Gezondheidszorg in Nederland. Met een team van zo'n 200 medewerkers wordt hier dagelijks gewerkt aan het zo efficient en gebruikersvriendelijk maken van deze o zo belangrijke branche. Dit betekent dat jouw werk er écht toe doet en dat je met jouw baan een impact maakt op de maatschappij!

De cultuur intern is te typeren als persoonlijk, open en transparant. Lijntjes zijn kort, er wordt onderling veel samengewerkt en de organisatie biedt daarnaast tal van ontwikkel- en groeimogelijkheden. Het bedrijf staat dan ook te boek als één van de prettigste werkgevers in de regio!

Als software tester word je onderdeel van 1 van de meerdere Agile teams van het bedrijf. Samen met andere testers ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de intern ontwikkelde applicaties. De teams draaien al jaren volledig dus je komt terecht in een warm bad waar alle ruimte en handvatten aanwezig zijn om jou goed op te vangen en verder te doen ontwikkelen binnen het testvak. Je gaat aan de slag met o.a. het handmatig testen maar zult daarnaast ook betrokken zijn bij het opzetten en uitvoeren van geautomatiseerd testen, ook wanneer je deze ervaring nog niet hebt. Er wordt gewerkt volgens de Agile werkwijze en het is wel van belang dat je enige ervaring op dit vlak hebt zodat je dynamiek van deze methodiek kent. 

Hier werken diverse medior en senior testers die de kneepjes van het vak kennen en jou graag meenemen in hun expertise. Dat betekent dat je op een prettige, rustige en persoonlijke wijze echt jezelf kan ontwikkelen tot een medior / senior tester. Een prettige uitgangspositie voor iemand met de juiste drive en mindset!


Gevraagd profiel:

- Je hebt enige ervaring in de IT: reeds als tester of als developer / consultant etc..
- Je bent in het bezit van testing certificaten of bereid deze te behalen.
- Je bent bekend met Agile werken.
- Je bent gedreven, analytisch sterk en ambitieus.
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 


Arbeidsvoorwaarden:

Wat wordt er geboden?

- Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om je technische vaardigheden te verbeteren en te groeien op testing gebied.
- Een competitief instapsalaris dat reikt tot 4000 euro bruto obv 40 uur en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
- Een hecht en divers team van getalenteerde professionals die samenwerken aan het leveren van hoogwaardige softwareoplossingen en jou graag meenemen in hun kennisdeling.
- Reiskostenvergoeding.
- Een goede pensioenregeling.
- Een inspirerende hybride werkplek.
- Ruimte voor gezelligheid: borrels, uitjes en evenementen.

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en wil je uitgroeien tot een volwaardig testprofessional?
Dan ontvang ik graag je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem contact via 06-15490856. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in