+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Software Developer Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Werken op IPKW

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Werken op IPKW

Gevraagd

 • 32 - 40 uur
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.000 - € 6.000 p/m (bruto)
 

Locatie

Arnhem
 

Vacature in het kort

Bij Longship werken we aan spannende software en hebben we legendarische pizza-avonden. Je komt terecht in een team met inspirerende mensen en de kans om samen te werken aan nieuwe ideeën. We houden van gamen en moedigen dit ook aan na het werk. In onze startup-cultuur is er ruimte voor jouw inbreng en kun je zowel aan de voorkant als aan de achterkant van projecten werken. We zijn altijd op zoek naar manieren om te groeien en te leren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Longship is klaar om de wereld te veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature voor Software Developer!

We vragen je alleen te reageren op de vacature als je al in Nederland woonachtig bent en een werkvergunning hebt.

Je werkt samen met inspirerende teamgenoten zoals Tom, onze .NET 8-enthousiasteling en softwarearchitect; Riccardo, bekend om zijn nuchtere aanpak en CrossFit toewijding; en Martin, de innovator achter ons "goal of the day"-concept. Ben je een game-liefhebber met een voorliefde voor Dota, Factorio, Overwatch of CSGO? Dan pas je helemaal bij ons en krijg je volop de kans om na werktijd te gamen.

Als onderdeel van onze startup-cultuur krijg je de kans om bij te dragen aan ons platform. Je werkt zowel aan de frontend als aan de backend, waarbij we rekening houden met jouw passies en ambities. Bij Longship zijn we voortdurend bezig met innovatie en verbetering, met een focus op serverless architecturen en schaalbaarheid. Bovendien stimuleren we een cultuur van samenwerking, waarbij pair programming een integraal onderdeel is.Gevraagd

Je bent een ambitieuze professional met een passie voor technologie en innovatie. Je bent op zoek naar een rol die zowel uitdaging als groei biedt, met een vleugje team kameraadschap en competitief spel. Natuurlijk zijn er een aantal functie-eisen om aan de slag te kunnen als Software Developer bij Longship.io. Ben je klaar om af te vinken?

 • Je bent niet bang om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen;
 • Je hebt enkele jaren ervaring als Software Developer;
 • Je bent bekend met C#, Blazor en Azure;
 • Je werkt graag minimaal 2 dagen op kantoor omdat je dit gezellig en zinvol vindt!


Aanbod

 • Een concurrerend salaris van €4.000 tot €6.000 per maand, gebaseerd op ervaring;
 • Flexibele werktijden (32 - 40 per week) om de harmonie tussen leven en werk te behouden;
 • Een levendige, coöperatieve omgeving in ons gloednieuwe kantoor, met flexibiliteit voor werken op afstand als dat nodig is;
 • Je krijgt direct een contract bij longship.io.


Bedrijfsomschrijving

Longship loopt voorop in de transitie naar elektrische mobiliteit en ontwikkelt sinds 2020 innovatieve softwareoplossingen voor laadpaalbeheerders. Als een wereldwijde entiteit die actief is op vier continenten, gedijen we goed in de dynamische, snelle wereld van elektrische mobiliteit. Ons doel? Miljoenen opladers wereldwijd verbinden met een slank, krachtpatser-team dat is geïnspireerd door efficiëntiereuzen zoals WhatsApp.Ons vlaggenschipplatform, EVesto (), is ontwikkeld met behulp van C# en Blazor en draait volledig op Microsoft Azure. We combineren backend- en frontend-ontwikkeling, waardoor ons team betrokken is bij verschillende innovatieve projecten. Of je nu gedreven wordt door serverloze architectuur of schaalbaarheid, er is volop gelegenheid om te groeien en te leren naast onze doorgewinterde experts.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in