+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Testcoordinator / Testmanager met hands-on skills Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Laptop, Telefoon v/d zaak
 

Locatie

Arnhem
 

Vacature in het kort

Bij een groeiende testorganisatie in Gelderland liggen kansen voor testmanagers en testcoordinatoren die van afwisseling houden. Hier krijg je de kans om echt invloed te hebben op je werk. De sfeer is open en er is veel ruimte voor jouw ideeën. Je werkt vaak in de buurt en kunt ook deels vanuit huis werken. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, met mogelijkheden voor training en het werken aan verschillende soorten projecten. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Mijn klant is een testorganisatie pur sang! Dit groeiende bedrijf bestaat uit zo'n 30 personen en zijn core business is de wereld van Testing. Met een team van testconsultants, testcoordinatoren en testmanagers waarborgen zij de kwaliteit van software voor diverse toonaangevende opdrachtgevers in Gelderland. Momeenteel zoeken ze voor diverse klanten naar testmanagers en testcoordinatoren die het niet schromen om ook met de 'poten in de klei te staan' en dus ook hands-on werkzaamheden oppakken. Denk hierbij aan klanten als Alliander, Achmea, Hanos, Vitens etc.. Zo ben je verzekerd van een mooie, uitdagende rol vlakbij huis!

De organisatie zelf staat te boek als een flexibele en meedenkende werkgever. Zo wordt er in beginsel direct een 'plan van aanpak' met jou gemaakt om te horen waar jouw ambities en wensen liggen. Zo heb je dus zelf een vinger in de pap qua opdrachten waarvoor je aan de slag gaat. Zit je ergens en heb je het na een jaar wel gezien? Geen probleem, dan gaan ze graag met jou kijken naar een vervolgopdracht. Hier staat de werknemer centraal, dan pas de opdrachtgever. Een frisse wind in consultancyland waar het normaliter andersom is!

Dat merk je ook terug in de sfeer. Momenteel zijn ze dus met zo'n 30 consultants die elkaar buiten de opdrachten om ook regelmatig zien. Zo worden er ('in de baas zijn tijd') kennissessies georganiseerd, kun je trainingen volgen en word je ook ondersteund in een stuk ondernemerschap.
Zie je het zelf bijvoorbeeld zitten om trainingen te geven of mensen te coachen? Dan denken ze graag met je mee. Zo kan je bijvoorbeeld ook je opdracht als testmanager afwisselen met een opdracht als (deels) scrum master. Alles is bespreekbaar en omdat men veelal in de regio Arnhem / Apeldoorn opereert en daarnaast het hybride werken hoog in het vaandel heeft staan, is dit een mooie kans voor een bevlogen testmanager of testcoordinator die dynamiek, afwisseling, flexibiliteit en persoonlijke betrokkenheid wenst.

Als testcoordinator of testmanager (wegens de diverse projecten die er momenteel liggen, zijn beide rollen te vervullen) ben je betrokken bij het optimaliseren van de kwaliteit van software in de breedste zin van het woord. Men vindt hier namelijk dat je als coordinator/manager niet bóven de groep staat maar daar juist tussenin. Je wordt van het begin tot het eind betrokken bij het testingproces; van het opstellen van testplannen tot de daadwerkelijke uitvoer. Je zorgt dat alle stappen in het proces grondig en volgens de juiste methodiek worden belopen. Je stuurt bij daar waar nodig, je inspireert en je coacht ook de minder ervaren mensen binnen het team. Je staat in nauw contact met alle stakeholders en communiceert helder. Indien nodig zul je ook zelf dus je steentje bijdragen aan het project, zij het technisch of functioneel, handmatig of geautomatiseerd. Mocht je bijvoorbeeld wel met test automation aan de slag willen gaan maar hier nog geen ervaring mee hebben, dan kunnen ze jou helpen om dit op te pakken dmv zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden. 

Veelal ben je het uithangbord van de organisatie richting de klant. Het kan soms ook voorkomen dat je met meerdere directe collega's bij dezelfde werkgever actief bent. Daarnaast zijn ze actief binnen diverse branches (zorg, retail, logistiek) in diverse technische omgevingen (o.a. SAP, Salesforce, Mendix). Ze kijken dan ook graag naar jouw achtergrond om de juiste opdracht te bepalen.
 


Gevraagd profiel:

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt werkervaring als testmanager of testcoordinator
- Je hebt werkervaring als uitvoerend tester
- Je bent in het bezit van relevante certificeringen of je bent bereid deze te halen
- Je bent analytisch, communicatief vaardig en een aanpakker
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift


Arbeidsvoorwaarden:

De organisatie heeft jou veel te bieden.

Zo ontvang je;
- een salaris tot 5500 euro bruto per maand,
- een bonusregeling, 
- een ruim mobiliteitsbudget, 
- laptop en telefoon van de zaak, 
- de ruimte om thuis te werken, 
- de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen,
- uitstekende werk/privé-balans,
- opdrachten / traject afgestemd op jouw persoonlijke wensen!

Heb jij interesse in deze mooie vacature van testmanager/testcoordinator of ben je simpelweg benieuwd wat zij precies allemaal voor jou kunnen betekenen?
Dan ontvang ik graag je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem telefonisch contact op met Tim Vonk via 06-15490856. Dan breng ik je met ze in contact!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in