+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

C# backend developer impact maken Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Voor deze mooie werkgever in de regio van Arnhem zijn wij op zoek naar een C# (backend) developer. Deze organisatie is een begrip in het loopbaanvolgsysteem en alles wat daar om heen draait. Ze hebben een mooi IT-landschap en zijn Microsoft georiënteerd. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, innovatie en zelfontplooiing. Je werk heeft directe invloed op de loopbanen van mensen en je ziet dus echt het resultaat van je werk in de praktijk.

Naast technisch uitdagend werk wat impact maakt op het leven van velen, zijn ook de arbeidsvoorwaarden zeer competitief. Ze kennen een werkweek van 36 uur, hebben een goede pensioenregeling, werken hybride waarbij ze 2 kantoordagen hebben en hebben ze goede mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.

Je komt te werken in een team met 4 andere developers, een informatieanalist en een beheerder. Een van de developers is meer frontend gericht en zou daar nog wel wat guidance in kunnen gebruiken, dus als je Fullstack ervaring hebt en je je collega nog wat kunt leren dan is dat mooi meegenomen. Echter ligt jouw focus wel meer aan de backend.

Je gaat werken aan nieuwe maatwerkapplicaties voor onder meer de zakelijke markt maar ook aan het verder ontwikkelen van bestaande applicaties binnen bijvoorbeeld de (semi) overheid sector. Je denkt mee over oplossingen en ontwerpen en zorgt voor optimale werking van de applicaties. Idealiter neem je kennis en ervaring mee met C#, .NET Core en Azure. Het is een pre wanneer je ook frontend technieken beheerst en je jouw frontend collega kan ondersteunen waar nodig.


Gevraagd profiel:
  • Je hebt hbo werk en denk niveau.
  • Je hebt kennis en ervaring met .NET Core, C#, SQL.
  • Kennis van Frontend technieken is een pre.
  • Je bent gewend om Agile te werken.
Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, maar zal tussen de € 3500,- en € 5500,- liggen, Goed pensioen, hybride werken waarvan 2 kantoordagen en goede mogelijkheden voor zelfontwikkeling.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:

Kjell Treffers op telefoonnummer:+31 (0)88 88 33 063 of mobiel: +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in