+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch applicatie beheerder (klantsystemen) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.156 p/m (bruto)
 

Locatie

Arnhem
 

Vacatureomschrijving

Technisch applicatie beheerder (klantsystemen)


De functie

Als Technisch Applicatie Beheerder ben jij iedere dag bezig met het technisch beheren van onze zelfontwikkelde (Cloud) applicaties en de bijbehorende hybride ICT-infrastructuur en vraag je je af hoe dit effectiever, efficiënter en veiliger kan.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van deze omgevingen en je zorgt voor een releasematige implementatie van patches, updates en nieuwe functionaliteit. Van nature ben je een persoon die snel en vakkundig incidenten oplost en maatregelen treft om deze in de toekomst te voorkomen. Binnen het scrumteam vervul je de rol van DevOps en besteedt je expliciet aandacht aan de beheeraspecten bij de ontwikkeling van nieuwe- en gewijzigde systemen.

Enkele concrete werkzaamheden zijn:

 • Zorgdragen voor de Beschikbaarheid, Integriteit en Veiligheid.
 • Implementatie van Patches & Updates.
 • Verzorgen van In Productie Name van nieuwe- en gewijzigde software (releasekalender).
 • Bijhouden (technische beheer) documentatie.
 • Trouble shooting.
 • Verbeteringen herkennen en het initiatief nemen in de realisatie daarvan.

Het werk is divers te noemen want naast het uitvoeren van de technische beheer taken van de bestaande (klant)applicaties en systemen, zorg je proactief voor verbeteringen en ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe systemen.Gevraagd

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Technisch Applicatie Beheerder die energie krijgt van het vlekkeloos laten draaien van de systemen van onze opdrachtgever en waarbij verbeteren van het beheer een vanzelfsprekendheid is. Uiteraard beschik je over de nodige technische kennis en vaardigheden voor het beheer van onze applicaties en systemen. Je bent een teamplayer en je kunt anderen meenemen in de nut en noodzaak van beheer.

Daarnaast vraagt onze opdrachtgever dat jij:

 • Microsoft gecertificeerd bent, bijvoorbeeld AZ-400 MS Azure Devops engineer of AZ-104 MS Azure Administrator;
 • Aantoonbare ervaring hebt in als technisch applicatie beheerder in een middelgrote ontwikkelorganisatie;
 • Mondeling en schriftelijk sterk bent in het Nederlands;
 • Beschikt over minimaal een hbo werk- en denkniveau.


Aanbod

Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief voor de uitvoering en (door)ontwikkeling van het technisch applicatie beheer binnen de opdrachtgevers hybride ICT-infrastructuur. Complex, uitdagend en divers? Ja, zeker!

Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Onze opdrachtgever is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Onze opdrachtgever volgt de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen ze leraren, ouders en werkgevers. En helpen ze leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst.

De functie valt binnen de generieke functie ICT-Beheerder (B-C) en is gewaardeerd in salarisschaal 8-9 met een maximum van € 4.156,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Een volledige vergoeding van je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of een gemaximaliseerde kilometervergoeding van 50 km per enkele reis ongeacht het gebruikte vervoermiddel.

Een laptop en een mobiele telefoon behoort tot de standaard uitrusting.

Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.Bedrijfsomschrijving


Iedereen kent de oorsprong van onze opdrachtgever: Een toets die helpt bepalen wat het best passende vervolgonderwijs is. Toetsen zijn de schakel voor een belangrijke ontwikkeling. Ze maken zichtbaar wat je nog kunt leren én maken zichtbaar wat je al geleerd hebt. Onze opdrachtgever kan met trots zeggen dat zij al tientallen jaren op geheel eigen wijze een specifieke bijdrage leveren aan het onderwijs: toetsen en examens waarop je kan vertrouwen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in