+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ERP Consultant binnen de productiesector! Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 5.000 p/m (bruto)
 • Auto v/d zaak, Winstdeling
 

Locatie

Apeldoorn
 

Vacature in het kort

Bij een groeiend bedrijf zoeken we een ERP Consultant. In een levendig kantoor, waar ieders ideeën tellen, krijg je de kans met de nieuwste technologieën te werken. Jouw rol is belangrijk voor het succes van projecten. Het bedrijf heeft verschillende teams, wat zorgt voor een veelzijdige werkomgeving. Je krijgt een auto van de zaak en de kans op winstdeling. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een gewaardeerde klant van ons, een groeiend bedrijf met 60 gedreven medewerkers die samenwerken om de productiesector naar nieuwe hoogten te tillen, is er een leuke kans ontstaan! Wij zoeken momenteel een ERP Consultant die onze klant gaat ondersteunen. Gevestigd in een levendig pand op een gunstige locatie, bieden zij een werkomgeving waar innovatie, teamwork en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Er heerst hier een informele, gezellige sfeer waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar ideeën te delen en bij te dragen aan het succes van het team. Hun team is divers en gepassioneerd, en ze geloven in het ondersteunen van elkaar om gezamenlijk doelen te bereiken.

Bovendien beschikken ze over een eigen ontwikkelde ERP-platform, waardoor je als ERP Consultant de mogelijkheid hebt om met cutting-edge technologieën te werken en innovatieve oplossingen te implementeren. Zij bedienen 80% van de klanten in Nederland, en de overige 20% zitten in Duitsland, Frankrijk en België.

Als ERP Consultant speel je een cruciale rol in het adviseren, implementeren en optimaliseren van ERP-oplossingen binnen de productiesector. Je krijgt de kans om je expertise toe te passen en bij te dragen aan de groei van dit bedrijf. Bovendien sta je veelvuldig in contact met de Project Manager en Business Consultant, waarbij jouw nauwe samenwerking met hen de sleutel is tot het succesvol uitvoeren van projecten en het realiseren van doelstellingen.

Daarnaast beschikt het bedrijf over diverse teams, waaronder een ontwikkelteam gespecialiseerd in .NET, een supportafdeling die klaarstaat om klanten te assisteren en een salesafdeling die nieuwe kansen verkent en relaties opbouwt. Deze multidisciplinaire teams dragen bij aan de veelzijdigheid en effectiviteit van de organisatie, waardoor jij als ERP Consultant kunt profiteren van een breed scala aan expertise binnen het bedrijf.


Gevraagd profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je te voldoen aan de volgende criteria:

 • Minimaal een hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde hbo-opleiding;
 • Communicatief vaardig als persoon;
 • Bereidheid om zo nu en dan te reizen naar klanten;
 • Beheersing van zowel de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) als bij voorkeur ook Engels;
 • Ervaring als (ERP) Consultant, of in een soortgelijke rol;
 • Flexibel en bereid om uitdagingen aan te gaan.
Arbeidsvoorwaarden:

Deze functie biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris tot ongeveer € 5000,- op basis van 40 uur, afhankelijk van je vaardigheden en ervaring.

Daarnaast krijg je een auto van de zaak, wordt 2/3 van je pensioen betaald, is er winstdeling (afhankelijk van het bedrijfsresultaat) en ontvang je 27 vakantiedagen.

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Samim Soltani van CareerValue via

e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
of
telefonisch op 06 – 18 98 81 44.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in