+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

ICT Change Coördinator - ATTERO B.V Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YER

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor onze ICT-afdeling zoeken we een Coördinator die van aanpakken weet. In deze rol ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor projecten en veranderingen. Je werkt samen met verschillende teams en zorgt dat alles soepel verloopt. Jouw taak is ervoor te zorgen dat projecten goed starten en snel klaar zijn. Je werkt ook samen met mensen buiten het bedrijf. Dit is een kans om je kennis te gebruiken en bij te dragen aan duurzame oplossingen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de ICT-afdeling van Attero zijn we op zoek naar een gedreven Coördinator die zich richt op applicatieve projecten en grote veranderingen


De functie

Voor de ICT-afdeling van Attero zijn we op zoek naar een gedreven Coördinator die zich richt op applicatieve projecten en grote veranderingen. Als centraal aanspreekpunt binnen de ICT-organisatie van Attero voor zowel leveranciers als gebruikers, zet je je in voor het nauwgezet volgen van de geplande processtappen bij onze partners, in nauwe samenwerking met het ICT-regieteam en vertegenwoordigers uit de business. Belangrijk hierbij is zorgvuldige en tijdige communicatie met zowel interne als externe stakeholders. Wil jij jouw expertise inzetten voor een bedrijf dat voorop loopt in duurzame oplossingen? Dan maakt Attero graag kennis met jou!

Wat ga je verder nog doen?

  • Als Change coördinator zorg je voor de First Time Right uitvoering projecten en grotere changes waarbij een zo kort mogelijke time to market je streven is.
  • Je coördineert gelijktijdig meerdere IT-projecten op basis van Prince2-methodiek.
  • Je coördineert de gebruikersacceptatie testen in samenwerking met de functioneel beheerders
  • Je neemt deel aan diverse overleggen waarin de opvolging van projecten en changes wordt besproken met de betrokken leveranciers en interne klant.
  • Je bent onderdeel van het Attero ICT-regieteam dat de regie voert over de dienstverlening van ongeveer 50 ICT-leveranciers.


Gevraagd

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Informatica of Bedrijfskunde/informatica en 1 tot 3 jaar aantoonbare vakinhoudelijke werkervaring met project- en changemanagementprocessen (infrastructureel en applicatief) en het leiden van ICT-changeprojecten.  Je hebt ervaring met Prince2, AGILE/scrum-technieken en ICT beheerprocessen zoals ITIL en ASL. Je bent bereid tot reizen en, indien nodig, werken buiten normale kantoortijden.

Ben je daarnaast resultaatgericht, doortastend, flexibel, voel jij je thuis in een enerverende werkomgeving en wil jij je in de toekomst verder en breed ontwikkelen als Changemanager? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven. 



Aanbod

Attero biedt je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen ze je met een marktconform salaris.



Bedrijfsomschrijving


Bij Attero vind je een dynamische speler op de Nederlandse afvalmarkt die bruist van energie. Als betrouwbare partner zet Attero zich vol overgave in voor een schonere toekomst. Als innovatieve kracht achter de productie van herwonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval, verlegt Attero voortdurend grenzen. Met vijftien locaties door het land verwerkt Attero het afval van meer dan 20% van alle Nederlandse huishoudens, en is vastberaden om daar het maximale uit te halen. Veiligheid, duurzaamheid, innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn de kernwaarden die het dagelijks handelen van Attero vormen. Wil jij ook jouw energie steken in een groenere wereld?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in