+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Testautomatiseerder Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.662 p/m
 

Locatie

Apeldoorn
 

Vacature in het kort

Zoek je een boeiende baan als testautomatiseerder? In deze rol test je de kwaliteit van producten en zorg je dat ze voldoen aan onze afspraken over kwaliteit. Je werkt in een team dat belangrijk is voor de E-commerce Europese diensten. Dit is extra interessant omdat de manier waarop mensen winkelen en internationale goederen verhandeld worden, snel verandert. Je helpt mee door te zorgen dat alles goed loopt. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Interessante uitdaging als testautomatiseerder!


De functie

Wij zijn op zoek naar een Testautomatiseerder die de kwaliteit van onze producten test- en toetst tegen het kwaliteitsraamwerk (definition of done), welke we als team hebben afgesproken. Je staat daarvoor midden in het agile-team als de kwaliteitsbewaker van onze producten. Het team bestaat naast 1 directe collega testautomatiseerder, uit 8 anderen die allen een verschillende (agile) rol vervullen. Zij zijn verantwoordelijk voor het leveren van businesswaarde in het kader van E-commerce Europese diensten.

Door technologische vernieuwing is het consumentengedrag de afgelopen jaren drastisch veranderd. Wereldwijd winkelen via internet is de norm geworden, met alle gevolgen van dien voor de internationale goederenstromen. Om hierop te anticiperen kwam de Europese Commissie enkele jaren geleden met een btw-actieplan voor e-commerce; Towards a Single EU VAT area - Time to Decide. Het vormde de basis van enkele wijzigingen in de btw- en douanewetgeving, die op 1 juli 2021 in werking zijn getreden en effect hebben op de e-commerce-sector. Het team levert de geautomatiseerde ondersteuning hiervoor. Ben jij de gedreven testautomatiseerder die dit samen met ons gaat doen?Gevraagd

Wij zoeken iemand met:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minstens 2 jaar werkervaring als Tester- of Testautomatiseerder
 • Kennis van Safe/Agile
 • Een brede inzetbaarheid: testautomatisering, functioneel testen, handmatig testen, ketentesten
 • Goede communicatieve skills

Het is een pre als:

 • Je kennis hebt van Tecton
 • Ervaring hebt met containerhosting
 • Ervaring hebt met deployment binnen het Openshift platform
 • Je jouw kennis kunt overbrengen aan andere collega's en daarnaast input kunt leveren over kwaliteitsverbeteringen van onze werkwijze en producten


Aanbod

Salarisomschrijving

Inschaling vindt plaats in de bij de functie behorende salarisschaal. Bij het ontbreken van relevante kennis en ervaring kan tijdelijk een lagere salarisschaal worden toegepast.

Maandsalaris

€ 3.662,77,- 5.586,12 ,- (bruto)

Dienstverband

Bepaalde tijd, voorafgaand aan onbepaalde tijd

Minimum aantal uren per week

32

Maximum aantal uren per week

36caoBedrijfsomschrijving


Bij deze organisatie werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen ze door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. Deze organisatie maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. Deze organisatie is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste dienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in