+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Python Developer in de Energietransitie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.000 - € 6.000 p/m
 • Auto v/d zaak, Bonusregeling
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacature in het kort

Kom werken als Senior Python Ontwikkelaar en draag bij aan de energietransitie! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend consultancybedrijf in de energiesector. Hier werk je aan het ontwikkelen van softwareoplossingen voor duurzame energie. Je krijgt de kans om met jouw Python kennis echt impact te maken. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bijdragen aan de energietransitie met jouw Python kennis, als Senior Python Ontwikkelaar ga jij hierop aan. Mijn opdrachtgever in de hoofdstad, Amsterdam, zoekt een gepassioneerde gedreven Python Developer om het huidige team te versterken. 

Het bedrijf waar je komt te werken is een toonaangevende speler in het veld van consultancy binnen de energiesector. Hun doel? Energiebedrijven helpen bij de overgang naar duurzame en efficiënte energieoplossingen. IT speelt een cruciale rol bij het realiseren van de doelstellingen m.b.t. de energie transitie. De klanten ondersteunen bij het realiseren van de ambities van de klant is waar mijn opdrachtgever dagelijks mee bezig is. 

Energie-efficiëntie, implementatie van duurzame technologieën of het moderniseren van IT-systemen, zomaar een greep uit de oplossingen die ze kunnen bieden. Alle oplossingen worden altijd ‘op maat gemaakt’ waarmee ze waarde creëren voor de klant. 

Ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen om klantvraagstukken op te lossen, voornamelijk op het gebied van energietransitie en verduurzaming, daar werk jij aan als Python Developer. Daarbij kun je denken aan het automatiseren van processen, datapijplijnen bouwen of het ontwikkelen van machine learning modellen. Het is tenslotte een uitdagende tijd in de energiesector, waar jij met jouw kennis aan kan bijdragen! 

We zoeken een gepassioneerde softwareontwikkelaar, die graag werkt aan projecten met uitdaging en komt met innovatieve oplossingen. Uitgebreide kennis van Python, ervaring met data en API’s is wat je mee brengt. Machine learning ervaring is mooi mee genomen, maar is geen must-have! Complexe problemen los je op en hierin maak je de vertaalslag naar de oplossing voor de klant. 

Duurzaamheid is hier van groot belang, evenals het maatschappelijke aspect van de rol. 


Gevraagd profiel:

Wat wij zoeken:  

 • Afgeronde hbo of wo-opleiding in een relevante studierichting zoals Informatica, Computer Science, Wiskunde of Natuurkunde; 
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van softwareoplossingen in Python; 
 • Ervaring met één of meerdere van de volgende technologieën: Django, Flask, Pandas, NumPy, SciPy, Matplotlib; 
 • Kennis van SQL-databases (bijv. MySQL, PostgreSQL), NoSQL databases (bijv. MongoDB, Cassandra) en/of data warehousing technologieën (bijv. Redshift, BigQuery); 
 • Affiniteit met de energiesector en duurzame energie; sterk analytisch denkvermogen en in staat om complexe problemen op te lossen; 
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden. 
Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Bijna 30 vakantiedagen, een goede leaseauto inclusief tankpas (die je privé kunt gebruiken). Een aantrekkelijk salaris (4.000 - 6.000) plus royale bonussen. Daarnaast is er veel ruimte om nieuwe dingen te leren op het gebied van business consultancy en kennis te delen met je collega's. Je krijgt ook een ruime onkostenvergoeding naast je loon en je krijgt de beschikking over goede hardware en een smartphone. Met andere woorden; alles wat je nodig hebt om met plezier als Data Scientist aan de slag te gaan.

Wil jij solliciteren of wat meer informatie? Neem dan contact op met Patrick door jouw cv en motivatie te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in