+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Platform Engineer AWS - Bouw Nieuw schaalbaar AWS Cloud-platform van innovatief scale-up bedrijf - €85.000 + Aandelen opties Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.250 - € 7.083 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Bij een vernieuwende fintech organisatie krijg je de kans om aan een baanbrekende cloud-platform te werken. Je ontwikkelt oplossingen die het financiële systeem veiliger maken door fraude te bestrijden. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat werkt met de nieuwste technologieën en constant innoveert. Je krijgt de ruimte voor onderzoek en ontwikkeling, met de mogelijkheid om door te groeien. Bovendien kun je werken vanuit verschillende landen en geniet je van goede lunches op kantoor. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan: Senior Platform Engineer AWS Amsterdam
  • Wil jij werken binnen een zeer innovatieve Fintech Scale-Up, waar jij NU de kans hebt om hun Cloud-platform verder door te ontwikkelen en het fundament kan leggen voor AI-based Infrastructure?
  • Wordt jij enthousiast van het designen, bouwen en het uitvoeren van Platform-as-a-service oplossingen, zodat er hoge mate van beschikbaarheid gerealiseerd wordt voor Interne en Externe gebruikers van jouw Cloud-platform?
  • Bijt jij je graag vast in het bouwen van betrouwbare, veilige oplossingen, de leiding neemt over CI/CD, API gedreven automation, platform-schaalbaarheid en het opzetten van Monitoring & observability?
  • Wil jij onderdeel zijn van een Hyper-innovatieve scale-up, die baanbrekende software maakt om betalingen nóg veiliger maakt en zo het financiële systeem elke dag een stuk veiliger te maken?
Er is een zeer interessant moment aangebroken, dus lees gauw verder!

Jouw werkgever: Zeer Innovatief Fintech organisatie die anti-fraude product maakt!
Deze middel-grote organisatie van zeer innovatieve aard, met grote budgetten, heeft wederom een investeringsronde genoten. Hun gedreven software platform heeft nu jaren achter elkaar bewezen effectief te zijn in het bestrijden van financiële fraude. Samen met bedrijven binnen financiële instellingen werken zij dagelijks om AI modellen te trainen om zo frauduleuze transacties te herkennen en te verbannen. Door hun hoge mate van innovativiteit, zijn er zeer veel bedrijven die de voordelen van dit platform zien. Het is een platform met duizenden events per second, hierdoor wordt er volop ingezet op AWS-native, Containers waarbij het belangrijk is dat de services (bijna) 24/7 availability hebben en dat het platform op en afschaalt gebaseerd op de inkomende traffic. Er is nu een zeer interessante tijd aangebroken. Zij staan aan de vooravond van een zeer groot innovatietraject. Vele systemen zullen opnieuw gebouwd worden, waardoor jij niet alleen veel ruimte hebt voor PoC-werk en onderzoek, maar help jij meerdere teams te versnellen. Hierbij geniet jij zeer veel mogelijkheden tot groei in de rol als Senior Platform Engineer Amsterdam maar zijn er ook oneindig veel kansen om door te groeien naar Tech-lead binnen het platform team. Als kers op de taart heb je de kans om te werken bij een organisatie die zeer hoog aangeschreven staat bij awards binnen de 100 meest interessante en innovatiefste Scale-ups van europa in Hierdoor geniet jij ongelofelijk veel kansen, Heb je mogelijkheden om aandelen opties te verkrijgen,  geniet je 3 thuiswerk dagen, een salaris tot 85.000, mag jij 5 weken per jaar in het buitenland werken en werk je samen met 30+ verschillende nationaliteiten vanuit hun kantoren in Nederland en het buiteland + geniet je ook nog eens van zeer goede lunches op hun kantoren.

Jouw baan: Senior AWS Platform Engineer Amsterdam
Als Senior AWS Platform Engineer Amsterdam Heb jij de unieke kans om aan een zeer schaalbaar nieuwbouw AWS cloud-platform te bouwen, waarbij er dus enorm veel ruimte voor R&D en het maken van PoC is! Jij komt te werken in een van de zeer gemotiveerde, kundige en agile werkende Platform Teams. Hierbij ga jij jouw excellente automatisering skills inzetten om repetitieve taken weg te werken middels Scripting, IaC, Tooling & CI/CD Hierbij heb jij de unieke kans om hen te helpen om SLO/SLA requirements te definiëren en zo de availability te faciliteren voor hun producten en services. Jij bent in de unieke positie om de leiding te mogen nemen over de gehele CI/CD, API Driven automation, Cloud security, Cost management en zet monitoring op om zo de observability van jouw Cloud-Platform te vergroten. Dit is dus dé tijd om in te stappen Binnen de rol Senior AWS Platform Engineer Amsterdam hierdoor ontvang jij mogelijkheid tot veel ownership. Naast vele automatiseringen en technische vraagstukken, houdt jij je veel bezig met Best-practices op DevOps gebied om samenwerking binnen en tussen DevOps teams te verbeteren. Jij krijgt de unieke vrijheid om 1 dag per week  tooling & technieken te onderzoeken. Door jouw enthousiasme over deze tooling, weet jij jouw collegas’s te overtuigen en heb jij zeer grote impact op de implementatie ervan binnen jouw Cloud-Platform. Een voorbeeld van een project waar jij direct op mee aan de slag kan is automatisering van cloud-automation middels AI.

Doorgroeimogelijkheden:
Omdat de organisatie in transitie is biedt die jou enorme groeikansen. Zo kun je hier, ondersteund door een onbeperkt opleidingsbudget, doorgroeien tot tech lead of principal engineer!

Wat wordt gevraagd?
  • 5+ jaar professionele ervaring binnen Software/DevOps engineering
  • 3+ jaar professionele ervaring binnen moderne public cloud omgevingen, bij voorkeur AWS
  • Professionele ervaring met monitoring, logging en observability systemen
  • Professionele Ervaring met het bouwen van CI/CD pijplijnen
  • Professionele Ervaring met IaC en 1 of meer ontwikkel/scripttalen
  • Een technische Bachelor en/of Master opleiding
  • Ervaring met Kubernetes is een pré
  • Ervaring binnen schaalbare en gedistribueerde omgevingen is een pre
  • Ervaring binnen mission critical omgevingen is een pre
Wat wordt er geboden?
  • Tussen de  €75.000 – 85.000 bruto per jaar + mogelijkheid tot aandelen opties met veel potentie om in waarde te kunnen groeien!
  • Mogelijkheden tot 40, 36 of 32 uur te werken
  • 5 weken vanuit het buitenland werken
  • 27 vakantiedagen
  • 3 thuiswerkdagen
  • Lunch op de zaak, 5 dagen per week
  • Premievrij pensioen
  • Macbook of Windows laptop
  • Ongelimiteerd opleidingsbudget
Wil jij werken aan de meest innovatieve Cloud-platformen, Cloud-native principes terwijl je direct impact maakt op het voorkomen van fraude?
 

Reageer dan meteen via het onderstaande formulier of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in