+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Product Owners Werkplek / Infrastructuur (80-100K) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.300 - € 6.700 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Een vooraanstaande overheidsinstantie gericht op milieu en infrastructuur zoekt Product Owners. Ze zetten zich in voor duurzaamheid en innovatie om het milieu en de infrastructuur te verbeteren. Als onderdeel van het Team Infrastructuur, zul je werken in een omgeving met de kans om een significante bijdrage te leveren. De organisatie is bijna volledig klimaatneutraal en biedt een inclusieve cultuur. Geniet van flexibele werktijden, hybride werken, een ruim opleidingsbudget, en een aantrekkelijk Individueel Keuze Budget. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Mijn klant is een vooraanstaande overheidsinstantie in de regio Amsterdam en ze zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van milieu en infrastructuur. Met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie, streven ze ernaar om het milieu te beschermen en de infrastructuur te verbeteren op een verantwoorde en efficiënte manier. Hun team van deskundigen werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat het milieu veilig is voor mens, dier en omgeving, nu en in de toekomst.

Ze zijn meer dan alleen een dienstverlener, ze zijn een betrouwbare partner voor gemeenten, bedrijven en inwoners, die hen ondersteunen bij het behalen van hun milieugerelateerde doelstellingen. Of het nu gaat om het bevorderen van milieubesparende maatregelen, het minimaliseren van milieubelasting of het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor infrastructuur, ze staan klaar om te helpen.

Ondertussen is dit bedrijf bijna volledig klimaatneutraal. Op deze manier streeft ze ernaar om een ​​positieve impact te hebben op de wereld om hen heen. Met een diverse en inclusieve cultuur waarin elke stem wordt gehoord, biedt het bedrijf een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun volledige potentieel te benutten.

Als Product Owner word je onderdeel van het Team Infrastructuur bestaande uit 4 verschillende Agile teams met in totaal ruim 40 personen. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat de interne werkplek voor deze mensen optimaal is; zowel voor nu als voor in de toekomst. Met jouw operationele en strategische keuzes zorg je dat The New Way of Working 3.0 omarmd en volledig geintegreerd wordt. Het is hierbij niet simpelweg de taak om iedereen van 'de juiste laptop' te voorzien maar zorgdragen dat alle interne Infrastructuur specialisten altijd de meest ideale werkomstandigheden hebben om optimaal te kunnen functioneren, waar en wanneer ze ook aan de slag zijn. Het zijn afdelingen met verschillende behoeften en het is dan ook van belang dat je met een gedegen visie komt dat rekening houdt met alle facetten. Durven out-of-the-box te denken en leiderschap wordt dan ook sterk gewaardeerd in deze rol. 

In totaal hebben ze twee rollen beschikbaar; zowel voor een medior als voor een senior product owner. De medior product owner zal meer verantwoordelijk zijn voor zijn of haar eigen team of teams (maximaal 2) waardoor je binnen deze teams goed in de diepte kan gaan werken. De senior product owner zal zich juist wat meer tussen de teams en de organisatie / overige stakeholders bewegen voor het uitstippelen en bewaken van de algemene visie. Je schakelt met directeuren, afdelingshoofden en het is dan ook van belang dat je stevig in de schoenen staat, een goede communicator bent en dat je je product staande kunt houden. Voor de senior product owner positie is het van belang dat je reeds ervaring op het gebied van Werkplekken hebt, voor de medior product owner positie volstaat ook ervaring op infrastructuur vlak (hbo/wo niveau). Het is een hele dynamische rol met een mooie lange termijn visie waar je veel ruimte krijgt om je eigen stempel op te drukken. 


Gevraagd profiel:
  • Bij voorkeur hbo- of wo-werk- en -denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Product Owner.
  • Voor Senior Positie is ervaring binnen Werkplek-omgeving vereist.
  • Voor Medior Positie volstaat ervaring binnen brede Infrastructuur omgeving.
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van relevante certificaten.
  • Je bent een sterke communicator, verbinder met een goed analytisch vermogen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
Arbeidsvoorwaarden:
  • Loon tussen de 4300 en 6700,- bruto (!) per maand voor 36 uur per week.
  • Maar liefst 21% van jouw maandsalaris bestaat uit Individueel Keuze Budget (IKB). Hiermee kan je bijvoorbeeld extra verlofuren kopen, opleiding bekostigen of laten uitbetalen als loon.
    (dit betekent een maximaal jaarsalaris van ongeveer 103.000 euro bruto o.b.v. 36 uur indien je je IKB als loon laat uitbetalen!).
  • Hybride functie met thuiswerkmogelijkheden.
  • Interne functie waar je 4x9 kan werken.
  • Flexibele werktijden.
  • Een ruim opleidingsbudget van minimaal € 5.000,-.
  • Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding van € 4,- netto per thuiswerkdag.
  • Een mooie vergoeding om je thuiswerkplek in te richten.
  • Een goede pensioenverzekering. 

Neem voor meer informatie contact op met Tim Vonk via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-15490856

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in