+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Azure Cloud Engineer – Managed IT Services Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Azure Cloud Engineer – Managed IT Services

Functiebeschrijving
Ben jij een Azure Cloud Engineer met brede kennis van Microsoft en toe aan een nieuwe uitdaging? Werk je graag met de nieuwste technologieën in Azure? Wil je werken in een dynamische omgeving, heb je een "get-things-done" houding en ben je bereid om snelle en efficiënte technische ondersteuning te bieden aan onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol in ons team
Met jouw veelzijdige kennis en ervaring van Azure en Microsoft ben je voor ons van toegevoegde waarde en samen implementeren we Azure Cloud Services en Landing zones voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en ondersteuning van Azure producten, functies en resources. Taken en verantwoordelijkheden zijn het ontwerpen, ontwikkelen, beveiligen en implementeren ervan. Je zorgt voor continuïteit van service en innovatie aan onze klanten. Je bent in staat om snel problemen te identificeren, verbeteracties op een heldere manier te communiceren en deze zelfstandig te ontwerpen, implementeren en beheren

Hoe jij ons team versterkt
Je gaat ons team versterken met jouw passie voor en veelzijdige kennis in alles wat met Azure cloud te maken heeft, Je wilt je blijven ontwikkelen en groeien. Je hebt uitstekende communicatieve (ook in het Engels) en sociale vaardigheden, bent klantgericht en een teamplayer.
Naast een bachelors diploma of bewezen hebt dat je op dat niveau kunt acteren, ben je ook Microsoft Azure gecertificieerd op Asscociate of Expert niveau.
Om deze rol met succes te kunnen vervullen heb je ervaring met:

• IaaS, PaaS en SaaS diensten
• PowerShell scripting
• Landing zones
• Infrastructure as Code (Terraform)
• Windows server OS support en Window Server patching.
• Beheer van Active Directory

Je gaat deel uit maken van een dynamische wereld van innovatie als lid van ons Managed Workplace Technologies team in de Global Technology Operations unit(GTO). Werk op afstand aan uitdagende projecten voor diverse klanten verspreid over heel Nederland. Bij GTO zijn we de drijvende kracht achter cruciale private en public cloud-infrastructuur, met gespecialiseerde, gemotiveerde teams die een passie hebben voor IT Security en informatiebeveiliging. In een inspirerende omgeving streven we naar persoonlijke groei, creativiteit en een servicegerichte aanpak.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan M'hamed Obouyahye via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31 6 305 205 64.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met CGI Recruitment / Chris Nikijuluw via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-2045 1105.

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in