+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

SAP Analytics Lead Consultant Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacatureomschrijving

SAP Analytics Lead Consultant

Functiebeschrijving
Voor een vooraanstaande overheidsinstantie die streeft naar uitmuntendheid in dienstverlening aan haar interne klanten zijn we op zoek naar een resultaatgerichte SAP Analytics Lead Consultant met specialisatie in SAP BW/4HANA, SAP HANA en SAP Analytics Cloud, die in staat is haar of zijn activiteiten met grote souplesse uit te voeren in een complexe project omgeving.

Hoe jij ons team versterkt
Als SAP Analytics Lead Consultant binnen een complexe projectorganisatie ben je belast met het voortouw nemen in het project en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die de complexiteit van omgeving weerspiegelen. Je vermogen om alle belanghebbenden mee te nemen in de aangeboden oplossingsrichting op basis van best practices in de markt en eigen ervaring is van cruciaal belang.
Je geeft inhoudelijk leiding aan de implementatie en optimalisatie van de SAP BW/4HANA, SAP HANA en SAP Analytics Cloud omgeving binnen een complexe projectomgeving. Dit doe je in nauwe afstemming met de Bedrijfsvoering en de IT-afdeling, waarmee je een Logisch Data model ten behoeve van meerdere Lines of Business definieert.

In samenspraak met de Architecten van het project, ontwerp en implementeer je op maat gemaakte analytische oplossingen die voldoet aan de specifieke behoeften van de organisatie en rekening houden met de diverse belangen van een groot aantal stakeholders.
Tevens communiceer je actief en werk je samen met diverse stakeholders op verschillende niveaus en afdelingen van de organisatie om consensus te bereiken.
Het op inhoud leiden van een project team waarin de volgende functies aanwezig zijn: Architect, Informatie analisten, Business analisten, Autorisatie consultants en Young Professionals. Deze laatste groep begeleid je daarnaast ook op SAP vlak.
Een effectieve rapportage aan de projectleiding en bewaking van voortgang van de project activiteiten is ook onderdeel van het takenpakket.

Vanwege een screeningsproces dien je in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (C1).

Waarom CGI?
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht?
Je werkt binnen de Defensie-unit, onderdeel van de sector Government. Je maakt deel uit van een toegewijd team en hebt de kans om te werken in een uitdagende omgeving. We zijn een partner voor defensieorganisaties in verschillende NAVO-landen, waarbij onze activiteiten variëren van cybersecurity, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie en secure hosting tot elektronische oorlogsvoering en command & control, evenals ICT-beheer, systeemintegratie en strategische advisering.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Vragen over de functie? We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, Neem voor meer info contact op met Martine Fanggiday, Director Consulting Service via +31 6 53715839 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We werken niet samen met externe recruitment partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in