+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Data Scientist - Manufacturing CoE Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Universiteit of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Senior Data Scientist - Manufacturing CoE

Functiebeschrijving
Wil jij meebouwen aan onze strategie om klanten binnen de wereld van Digital Manufacturing verder te helpen?

Jouw rol in ons team
Als Senior Data Scientist help je mee met het uitbreiden van onze positie bij klanten in de wereld van Digital Manufacturing. Je houdt je bezig met complexe problemen van klanten waarbij een beroep wordt gedaan op jouw analytische vaardigheden.

Jij voert slimme analyses uit en maakt daarbij gebruik van de nieuwste concepten en mogelijkheden zoals machine learning, predictive modelling en deep learning. Jij houdt je bezig met verschillende projecten zoals het ontwikkelen van slimme algoritmiek waarmee we productieprocessen nog nauwkeuriger kunnen aansturen, of modellen die bepalen wat het optimale moment van onderhoud aan een complexe machine.

Hoe jij ons team versterkt
Je hebt een passie voor data en innovatie. Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet gemakkelijk anderen voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast ben je actief in kennisdeling en -ontwikkeling binnen je vakgebied en bezit je aantoonbare consultancy vaardigheden. Je hebt van nature de neiging om te willen begrijpen wat een vraagstuk beïnvloedt, al voordat je naar de data hebt gekeken. Verder heb jij:

• Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur in een bedrijfsinhoudelijk domein (werktuigbouw, chemie, etc);
• Relevante opleidingen en trainingen op het vlak van advanced analytics, AI, ML, Data Science;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als data scientist in een operationele omgeving vergelijkbaar met een productie-omgeving;
• Aantoonbare kennis en ervaring met Big Data-concepten en technologieën zoals SAS (voorkeur), R en/of Python;
• Kennis op het gebied van Agile werkmethoden;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Waarom CGI?
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht?
In het Manufacturing - Center of Excellence richten we ons op duurzame optimalisatie van productieprocessen. Wij zijn de vertrouwde partner van onze klanten om hun strategische doelen te bereiken en veilige, duurzame verbeteringen in de productie te realiseren. We werken nauw samen met COO's, site management teams, IT/OT managers en continuous improvement managers.

In het huidige economische klimaat helpen we productiebedrijven transformeren naar digitale ondernemingen met een focus op "Produce smarter." We bieden innovatieve IT-oplossingen voor duurzame groei en cybersecuritybescherming. Ons end-to-end dienstenaanbod omvat analyse, implementatie, integratie van IT- en OT-oplossingen, waaronder MES-systemen, IIoT-oplossingen en geavanceerde analytics. Met meer dan 40 jaar ervaring bedienen we internationale productiebedrijven in diverse sectoren, waaronder chemie, life sciences en voeding.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Solliciteer direct! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Gerald van Berkel (Director Consulting Services) of via >via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

We werken niet samen met externe recruitment partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in