+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Java Software Ontwikkelaar / Architect Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Senior Java Software Ontwikkelaar / Architect

Functiebeschrijving
(Note: This job posting is only open to native level or near-native level Dutch speakers. If you are not proficient in Dutch, please have a look at our other job postings instead!)

Spreek jij native of near-native Nederlands? Lees dan verder!

Ben jij degene in het team die de knopen doorhakt? Die samen met collega’s de best passende oplossing bepaalt en uitvoert? Waar collega’s mee willen sparren?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons Applicatie Development team te versterken.

Jouw rol in ons team

Als Senior Software Developer of Software Architect ben jij het baken van kennis in het project. Je behoudt het overzicht, je neemt technische beslissingen en bewaakt de kwaliteit. Samen met de andere architecten bepaal je de (technische) toekomststrategie. En met de development teams bouw je verder aan het platform, een Model-Driven Administration Platform, met focus op het pensioenen-domein. Je bent het aanspreekpunt voor de teamleden en geeft coaching waar noodzakelijk. Naast gedegen ervaring op het gebied van software ben jij goed in het motiveren, overtuigen, relativeren en presenteren. In een wereld van "just enough architecture" en "it depends….", waar de drang naar innovatie hoog is, bieden wij jou de uitdaging die je zoekt.

Hoe jij ons team versterkt
Je bent nieuwsgierig en je hebt passie voor alles wat met software-ontwikkeling te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding, behaal je graag resultaten en kun je goed samenwerken je team. Je hebt minimaal 10 jaar ervaring op het vlak van software engineering. Verder heb je de volgende kennis en ervaring:

- Java Development en SQL Databases
- Model-Driven Architecture & Development
- Software security
- Infrastructuur
- Automatiseren (CI/CD)
- Monitoring en beheer

Je bent in staat om jouw kennis te gebruiken om tot de beste oplossingen te komen voor onze klanten, en je weet welke oplossingen de meeste toegevoegde waarde zullen leveren. Je vind samenwerking leuk en kunt ook teamleden begeleiden en coachen naar een hoger niveau. Daarnaast heb je:

- Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, met een stevige IT-component
- 5-10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
- Bij voorkeur kennis en ervaring van de financiële dienstverlening
- Ervaring met pensioenen is een pre
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
- Goede communicatieve vaardigheden

Waar kom je terecht?

Als Senior Java Software Ontwikkelaar / Architect kom je te werken bij de unit Verzekeringen & Pensioenen binnen de sector Financial Services. De financiële wereld is volop in beweging. Verzekeraars en pensioenaanbieders staan voor grote uitdagingen, zoals het omzetten van het pensioenakkoord en het voldoen aan de groeiende klantverwachtingen. Tegelijkertijd zijn kostenbeheersing, het benutten van data science, digitalisering en toenemende wet- en regelgeving dringende kwesties die vragen om oplossingen. Technologie is de sleutel tot het overwinnen van deze uitdagingen. CGI speelt een cruciale rol in het digitaliseren van financiële processen, zowel aan de voorkant (klantcontact) als aan de achterkant (pensioen- en verzekeringsaanspraken). Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen.

Waarom CGI?

CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
• Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
• Je werkt met de nieuwste technologieën
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!

Vragen over de functie? Stel ze aan Giliam Oostema, Director Consulting Services via 06-13736452 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Chris Nikijuluw via + 31 6 204 51 105 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in