PinkRoccade Local Government

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • PinkRoccade Local Government
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Ongeveer de helft van alle gemeenten in Nederland (ca.170), maakt gebruik van iBurgerzaken. Met deze applicatie leggen zij de belangrijkste momenten in het leven van hun bewoners vast. De aangifte van een baby, aanmelding van een huwelijk of de aanvraag van een rijbewijs bijvoorbeeld. iBurgerzaken is daarmee hét kloppende hart van de burgerzakenomgeving van de Nederlandse gemeenten. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt, met succes, om onze applicatie steeds beter te maken. Maar we willen nog meer.

PinkRoccade Local Government is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. Onze kernwaarden zijn: Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend (TOV). Een TOV persoon betekent voor PinkRoccade Local Government iemand die toegewijd en proactief is in het behalen van resultaten en doelstellingen. Ben jij daarnaast ook ondernemend in het nemen van verantwoordelijkheid in je eigen persoonlijke ontwikkeling, wil jij graag doorgroeien en speel jij snel in op de veranderende markt en vraag van de klant? Dan ben jij voor PinkRoccade Local Government een TOV-fe medewerker!

PinkRoccade Local Government staat open voor jouw input! Heb je ideeën voor nieuwe en innovatieve producten, services of markten? Zie jij kansen voor jou als Young professional bij PinkRoccade Local Government en zet je graag een stapje extra in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek! PinkRoccade Local Government besteedt veel aandacht aan je toekomst, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Naast dat er veel kansen zijn om door te groeien binnen de organisatie, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions en is er ook altijd ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

DevOps Engineer PinkRoccade Publiekszaken

Den Bosch - HBO - Medior

Front-end Developer

Apeldoorn - HBO - Medior/Senior

Netwerk Engineer PinkRoccade Publiekszaken

Den Bosch - HBO - Medior

Java Developer PinkRoccade Publiekszaken

Den Bosch - HBO - Medior


Locatie

PinkRoccade Local Government
5216TZ Den Bosch Noord-Brabant NL