user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Business Consultant

Business Consultant
Centric
 • Centric Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Doordat wij ons bezig houden met business vraagstukken waar standaard oplossingen niet voor voldoen, is geen dag hetzelfde. Bij de ene opdrachtgever ligt het plan al klaar, bij de volgende ben je bezig met de behoefte in kaart brengen en het verzamelen van de juiste stemmen om verder te kunnen. Hierin zet je jouw netwerk skills in en komt jouw ervaring met stakeholdermanagement goed van pas.

In overleg met de klant breng je daarna een vraag of probleem in kaart. Vervolgens vertaal je dit van een concept naar concrete technische oplossingen en kan dat ook nog uitleggen, zodat iedereen het begrijpt. Tenslotte zorg je samen met jouw collega's voor een passende oplossing.

Jouw rol gaat verder dan alleen het adviseren wat technisch wel en niet kan. Jij bent eigenaar van het gehele proces en neemt mensen mee in de voortgang en managet verwachtingen. Daarnaast hou je een scherp oog op kwaliteit en herken je commerciële kansen.

Je werkt in multidisciplinaire teams, op verschillende locaties en op locatie bij onze klanten, in binnen- en (soms) buitenland. Elke dag doe je hier iets anders, en ja, dat is dus echt waar.

lees meer

Functie-eisen Je bent enthousiast, nieuwsgierig en een tikje eigenwijs...

Wat verder op je CV staat:
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je beschikt over actuele kennis van Microsoft.NET platformen en aanverwante technologieën;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Centric levert naast diverse ICT-diensten hoogwaardige software producten voor haar klanten in binnen- en buitenland. Naast standaard softwarepakketten voor diverse markten is Centric tevens sterk in het leveren van maatwerkoplossingen voor klanten die net even iets anders willen of die uitdagingen hebben die niet met standaard producten kunnen worden verholpen. De business unit die hier binnen Centric verantwoordelijk voor is heet Solution Engineering. Voor dit onderdeel zijn wij op zoek naar een business consultant.Binnen de business unit Solution Engineering worden maatwerk (web- / mobiele) applicaties voor gerenommeerde opdrachtgevers ontwikkeld. We helpen klanten in het maken van belangrijke keuzes in de vervanging of vernieuwing van hun bestaande software. Onze afdeling bestaat uit 150 personen en het team bestaat uit: 12 collega's.Klanten blijven vaak tientallen jaren klant bij ons, omdat we consistent digitale oplossingen leveren die aantoonbaar waarde toevoegen. Klanten maken promotiefilmpjes van onze maatwerk software oplossingen, omdat wij ze helpen het verschil te maken in de markt. We zijn dan ook trots op de uitgebreide lijst met Nederlandse en internationale klanten die we bedienen.Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil jij werken bij een bedrijf dat écht in jou investeert? Maak dan kennis met Centric!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Waar jij op kunt rekenen In deze functie is veel ruimte voor groei en eigen initiatief. Daarnaast zijn kennisdeling en samenwerking belangrijke kernwaarden binnen onze cultuur.

Ga je bij Centric werken, dan bieden wij jou:
• uitgebreide training- en opleidingsmogelijkheden
• flexibiliteit (locatie & werktijden)
• vrijheid om te ondernemen
• winstdelingsregeling
• een prima pensioen (7,5% netto van de pensioengrondslag)
• een leaseauto
• laptop en mobiele telefoon
• collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
• een onkostenvergoeding

lees meer

Overige info Ben jij de Business Consultant die wij zoeken? Reageer dan snel! Wil je reageren of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Teun van Huffel (Corporate Recruiter) via telefoonnummer 06 55225839.
Contactpersoon Dhr. Huffel, (Teun) van
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Capelle aan den IJssel