Vacature Medewerker Servicedesk ICT - Zwolle

Zwolle

Maandag® Zwolle
 • Maandag® Zwolle
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor een gemeente in Overijssel zoek ik een Medewerker Servicedesk ICT. Je komt te werken in een dynamische en professionele werkomgeving. Het team is gemotiveerd, helpt elkaar, is enthousiast en gezellig.

In deze functie ben je het 1e aanspreekpunt van dit team voor alle ICT-vragen van ongeveer 1300 interne medewerkers. Per telefoon, mail en via het Serviceportaal krijg je allerlei ICT-vragen die je gaat oplossen. Jij weet op iedere vraag, van defecte laptop, smartphone, software die niet opent, tot VMWare (thuiswerken) een antwoord waar je collega mee geholpen is. Ook vind je het leuk om kennis te delen met klanten, collega's en vakgenoten. Je springt als het nodig is voor een ICT-vraag in de auto om op locatie in actie te komen en het probleem te verhelpen.

Als Medewerker Servicedesk ICT ben je klant- en resultaatgericht. Je kunt goed luisteren, maar ook doorvragen kun je goed zodat jij het probleem van de gebruiker helder krijgt. Daarnaast communiceer je helder en begrijpelijk zodat de gebruiker weet wat hij/zij moet doen. Tot slot weet je onder (tijds)druk te presteren en problemen op te lossen (samen met collega's).

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een ICT-opleiding op minimaal MBO-4 niveau en in ieder geval een half tot 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je beheerst de actuele besturingssystemen (Windows 10) en service managementsystemen;
 • Je bent bekend met de actuele standaard pc pakketten, zoals Office suite, e-mail/Outlook en inter/intranet;
 • Je beheerst Windows server/Active Directory/Microsoft Exchange/RES Workspace manager en ervaring hebt met SCCM;
 • Je hebt ervaring met het vervangen van apparatuur;
 • Je bent bekend met ITIL.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Passend salaris.
Overige info Maandag® investeert in jou en dat betekent dat ik luister naar jouw wensen. Wil jij een cursus volgen of sparren over doorgroeimogelijkheden? Alles is mogelijk en geen vraag is te gek. Dat is het leuke van werken bij Maandag®, je bent geen nummer, maar een voltallig collega. Persoonlijke aandacht hoort en dan ook echt bij! Uiteraard krijg jij daar een passend salaris en een kilometervergoeding bij.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 683 027 324

lees meer

Contactpersoon Dhr. Anne-Marije van den Berg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle