Vacature Projectleider Harmonisatie Datadistributie

Vacature Breda

Maandag® Rotterdam
 • Maandag® Rotterdam
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB) verzorgt de bedrijfsvoering in de samenwerking tussen de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Onderdeel van de opdracht van de BVEB is waar mogelijk processen en applicaties te harmoniseren. In dat kader zijn we op zoek naar een projectleider die de datadistributie van beide gemeenten kan harmoniseren.

Onder datadistributie wordt het uitwisselen van gegevens verstaan tussen applicaties binnen de organisaties en daarbuiten. Hier zijn zowel applicaties als leveranciers bij betrokken die zorgen dat diverse gegevens zoals BRP, BAG, enz. bij de juiste afdelingen en processen gebruikt kunnen worden. Denk bij applicaties aan servicebussen, gegevensmagazijn, distributiecomponenten en vele koppelingen tussen applicaties. 

Op dit moment is dit distributielandschap nog niet geharmoniseerd. Er is dus sprake van een situatie waarbij het landschap van beide gemeenten naast elkaar bestaat. De wens is om dit efficiënter te doen. Dus waar mogelijk van twee naar één applicatie voor bepaalde functionaliteiten. Maar vooral een overzichtelijke situatie waarbij we ‘in control' zijn en onze gegevensstromen proactief kunnen beheren.

We verwachten van de projectleider niet diepgaande inhoudelijke kennis, maar wel de expertise om dit project en mogelijk aanbesteding doelmatig te leiden.

lees meer

Functie-eisen Om deze opdracht succesvol af te ronden vragen wij het volgende:
 •         Je hebt ruime ervaring als projectleider bij gemeenten
 •         Je hebt ervaring met harmonisatievraagstukken
 •         Je hebt ervaring met het aanbesteden van software
 •         Je hebt kennis van informatievoorziening binnen de gemeente
 •         Je bent communicatief vaardig en stressbestendig
 •         Je weet te overtuigen
 •         Je weet verbindend op te treden tussen de drie organisaties binnen het kader van deze harmonisatie

Vanwege de complexiteit van de opdracht wordt flexibiliteit verwacht van de kandidaat m.b.t. inzetbaarheid . Gemiddelde uren per week bedraagt 16, dit kan variëren gedurende de opdracht. Start van de opdracht is in overleg.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een Bedrijfsvoeringseenheid die de bedrijfsvoering verzorg voor de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 613 596 826
Contactpersoon Dhr. Faye Meij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda