Vacature Content- en socialmedia marketeer (24 uur)

ICT Medewerker
Maandag® Amsterdam
 • Maandag® Amsterdam
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 24 uur p/w
Functieomschrijving Veel steden zijn volgebouwd en zitten op slot. Voor een jonge gemeente waar nog van alles mogelijk is zoeken wij naar een Content- en socialmedia marketeer.
Deze gemeente is goed te bereiken vanuit zowel Amsterdam, Utrecht of Lelystad.

De werkplek die jij versterkt is de afdeling Gebiedsontwikkeling. Een flinke commerciële afdeling waar zo'n 100 collega's werken aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande gebieden. Van visievorming tot het bouw- en woonrijp laten maken van openbare ruimtes. En van aanbestedingen tot realisatie. Jij bent van het begin tot het eind betrokken. Particulieren, corporaties en andere initiatiefnemers kunnen op iedere schaal, voor iedere doelgroep en in iedere prijsklasse bouwen.
Dagelijks beheer jij de diverse online platforms (tekst, indeling, beeldbewerking, conversieoptimalisatie, SEO). Hierin monitor en signaleer je verbeteringen, doet voorstellen voor optimalisatie en voert deze door. Je creëert zelfstandig content, verzorgt de content planning en uitvoering ten behoeve van diverse websites, nieuwsbrieven, social media e.d..
Je ondersteunend werkzaamheden bij campagnes zoals inkoop media, vervaardigen online en offline advertentiemateriaal. Ook verricht je hand- en spandiensten bij verkoop zoals organisatorische werkzaamheden en ondersteunt bij verkoopinformatiemomenten.

Ben jij in staat om online platforms te beheren en te optimaliseren? Voel jij je thuis in de digitale wereld, ben je ervaren in multichannel strategieën en kan je goed samenwerken?
Ga dan deze mooie uitdaging aan en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt aantoonbaar een HBO opleiding in de richting van Communicatie en/of Marketing;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan met het beheren van websites en doelgerichte content creatie;
 • Je hebt aantoonbaar meerdere jaren werkervaring opgedaan in het aansturen van mediabureaus en vormgevers;
 • Je hebt op je CV aantoonbaar werkervaring opgedaan met Google Analystics;
 • Je hebt op je CV aantoonbaar ervaring met het werken met Adobe Photoshop;
 • Je hebt op je CV aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in het aansturen van mediabureaus en vormgevers in de afgelopen 3 jaar;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

lees meer

Content- en socialmedia marketeer (24 uur)
Score: 9.6
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam