user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature DIV Medewerker

Data Consultant
Maandag® Alkmaar
 • Maandag® Alkmaar
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ga jij stralen wanneer er orde op zaken moet worden gesteld? Wat als er blijkt dat er uit alle dossiers documenten opnieuw moeten worden geordend? Dan ga jij fluitend naar je werk! Jij gaat je bezighouden met het registreren en archiveren van inkomende en uitgaande post en/of interne en externe documenten. Door jou komen alle documenten in de juiste dossiers terecht, ongeacht of ze binnenkomen als e-formulier of juist van een andere afdeling welke nog dient in gescand te worden. De controles die jij uitvoert gaan gesmeerd omdat je op de hoogte bent van de nieuwe wet en regelgeving. Daardoor maak je een selectie van wat wel of niet vernietigd kan worden. Samen met je collega's draag jij zorg voor het archief en ben jij het aanspreekpunt bij vragen die komen vanuit de organisatie. Ben je tijdens het lezen van deze vacature steeds ja aan het knikken en zie je jezelf al helemaal aan de slag gaan? Dan ga ik graag met jou in gesprek, want dan gaan we samen voor een frisse start. Tot Maandag®!

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde opleiding op het gebied van informatiemanagement (MBO+ werk- en denkniveau)
 • Je hebt minimaal één jaar als DIV-medewerker bij een gemeente of omgevingsdienst
 • Aantoonbare werkervaring met diverse Document Management Systemen (DMS)
 • Jij vindt het heerlijk om orde te scheppen in talloze digitale en analoge dossiers
 • Je bent zelfstandig, ambitieus en je hebt een echte winnaarsmentaliteit

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Met meer dan 3000 medewerkers en zo'n 25 vestigingen is Maandag® de expert in het publieke domein. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden: Maandag® zorgt voor flexibele zekerheid, Maandag® is dus je werkgever en de gemeente is jouw project. Jij kan je dus zowel bij de gemeente als bij Maandag® op persoonlijk en werkvlak ontwikkelen. De Maandag® Academy in Rotterdam is daar onze kracht, je kan talloze cursussen volgen door heel Nederland. Had ik al gezegd dat deze geheel kosteloos worden aangeboden voor alle medewerkers van Maandag®?Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

lees meer

DIV Medewerker
Score: 9.3
Stemmen: 46

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar