Vacature 1e lijns Support Engineer met doorgroeimogelijkheden - Hardinxveld-Giessendam

in Hardinxveld-Giessendam

Aspect | ICT
  • Aspect | ICT
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Support Engineer maak je onderdeel uit van onze Servicedesk. Wij werken in klantteams en zo zit je met ongeveer 4 collega's aan één blok om alle binnenkomende meldingen op te pakken. Dit doe je niet zomaar, dit doe je met 100% klantgevoel en met de ambitie om een échte bijdrage te leveren! In veel gevallen los je zelf de issues al op. Als er meer kennis of ervaring nodig is, dan heb je een team aan engineers om je heen die je verder kunnen helpen.
Zo staat jouw groei hoog op onze agenda en kun je, met de juiste instelling en de wens om verder te leren, snel stappen maken. 

Wil je je kennis verdiepen of verbreden door middel van trainingen / opleidingen? Dat juichen we alleen maar toe.

lees meer

Functie-eisen Je werkzaamheden zijn heel divers en je hebt hiervoor nodig:
- goede communicatievaardigheden
- een enthousiaste en dienstverlenende houding
- ICT-kennis op mbo4-niveau
- kennis van / ervaring met Windows, Exchange, Office365, Hyper-V
- kennis van / ervaring met virtualisatie, firewalls, switches

Je gaat altijd en overal gaat voor een tevreden relatie. Samen met collega's werken is wat je graag doet, en je weet van aanpakken.
Het daagt je uit om binnen het ICT-vakgebied werkzaam te zijn. Je bent een enthousiasteling met een positieve instelling en wil graag verder groeien.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Aspect ICT. We zijn graag in gesprek met onze relaties over wat hen bezighoudt en over hoe ICT hier een waardevolle bijdrage aan kan leveren. Onze engineers zijn hierbij onmisbaar. Wij werken voornamelijk samen met relaties binnen het MKB, wat betekent dat je veel verschillende mensen zult spreken vanuit uiteenlopende disciplines en branches.

Bij Aspect ICT werk je in een omgeving waarbij leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat. Onze passie ligt in een branche die snel verandert, en we beseffen dat we tijd mogen investeren om bij de les te kunnen blijven. Zeer regelmatig worden er daarom sessies georganiseerd voor kennisdeling en teamvorming. Zo kennen we maandelijkse kennissessies, waarin steeds een ander onderwerp wordt uitgelicht. Daarnaast zijn er algemene techavonden waarop wordt gesproken over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe producten, en hoe we hier als bedrijf op kunnen inspelen. Daarnaast is er veel ruimte voor individuele ontwikkeling en praten we hier graag met je over door.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
1e lijns Support Engineer met doorgroeimogelijkheden
Score: 7.2
Stemmen: 40

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hardinxveld-Giessendam