user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technical Test Engineer

Tester
RVC
 • RVC
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Hoe zorg je voor optimaal geteste software in een complexe, medische omgeving? Als Technical Test Engineer bij RVC is het aan jou om die vraag te beantwoorden. Wij dagen je uit!

Wat ga je doen?
In de functie van Technical Test Engineer bij RVC houd je je bezig met het testen van medische software die wordt gebruikt binnen verschillende afdelingen van het ziekenhuis. Bij wijzigingen, verbeteringen of uitbreiding van ons product RVC Clinical Assistant test je vooral de back-end. Dit zijn koppelingen met andere applicaties en apparaten én het EPD. Zo kan de arts medisch beeldmateriaal op een efficiënte en veilige manier manier raadplegen en verwerken.
Het testproces begint als er issues worden ontdekt, door onszelf of door klanten. Maar ook door het werken aan een nieuw product binnen onze suite, door marktontwikkelingen of wetswijzigingen. Al deze wijzigingen moeten vroeg op laat worden getest. En daar hebben we jou bij nodig. Jouw uitdaging? Het werken met een zeer complex systeem! Onze productsuite omvat maar liefst 30 verschillende applicaties. Je controleert of koppelingen tussen front- en backend naadloos op elkaar aansluiten en optimaal samenwerken.
Projecten pak je met collega’s van het R&D team op. Ook werk je regelmatig samen met de consultants die verantwoordelijk zijn voor de implementatie bij de klant, bijvoorbeeld om de testaanpak te bespreken. Mochten er in de implementatiefase nog issues naar voren komen dan word jij daar ook bij betrokken.
Onze software is CE-gecertificeerd. De eisen die hieruit voortkomen dienen tevens als richtlijn in het testproces. We werken binnen RVC met de meest moderne technologieën en blijven ons ontwikkelen. Zo investeren we op dit moment volop in testautomatisering, waardoor we in de toekomst in staat zijn de producten sneller op te leveren. Samen met een collega van ons Duitse dochterbedrijf help je mee bij het opzetten, vormgeven en onderhouden van deze nieuwe werkwijze.

Wat bieden wij?
Jij kunt met jouw werk echt impact maken. De software waar je aan werkt wordt namelijk gebruikt in 7 van de 8 academische ziekenhuizen in Nederland. Dit maakt ons marktleider binnen onze branche. Ook bieden we jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een gezellig en professioneel team. Bij RVC zijn we flexibel in onze werktijden en ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons voorop. Iedere medewerker volgt jaarlijks bij RVC een opleiding, cursus of training.
 

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
Je bent gedreven, analytisch en resultaatgericht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en maakt graag deel uit van een team. Agile werken is jou niet vreemd.
Verder beschik je over:
 • Minimaal een Hbo denkniveau
 • Minimaal 2-3 jaar werkervaring
 • Een sterke Windows oriëntatie
 • Gedegen kennis van automation frameworks zoals Selenium webdriver of Cucumber
 • Ervaring met bug tracking tools, zoals Jira. Je bent bekend met scripting (VBScripting, batch en/of Powershell), SQL en het liefst ook JSON.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving RVC ontwikkelt beeldmanagement (‘PACS’) software voor ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en diagnostische centra. Het doel van deze software is dat artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter kunnen werken met betrekking tot beeldopslag, verslaglegging en ziekenhuisbrede inzage van de beelden. Wij zijn gevestigd in Nederland, België en Duitsland. In Nederland zijn we marktleider met onze software. Momenteel zijn wij gevestigd in Baarn. In maart 2019 gaan we verhuizen naar ons nieuwe kantoor in Amersfoort.
Met circa 45 man in Nederland werken wij dagelijks aan een gezamenlijk doel: het leveren van een product met een maatschappelijk belang. Wij zijn trots op dit product en dat merk je! In ons kleine bedrijf hangt een goede sfeer. Saamhorigheid en teamgevoel zijn dan ook belangrijk binnen onze organisatie. Ook wordt er veel rekening gehouden met je persoonlijke situatie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.500 p/m

Wat kun je verder van ons verwachten?

Salaris tussen de €3.000,- en €5.500,- per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring
Een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (op fulltime basis)
Laptop en telefoon van de zaak
Gezellige borrels en teamuitjes
Mogelijkheid om deel te nemen aan de RVC-hardloopgroep inclusief coach en deelname aan wedstrijden.

lees meer

Overige info Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel dan gerust even met Inge van Woerkom, HR Manager via 035 628 5320. Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur je motivatie met beknopte cv in!
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Inge van Woerkom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Baarn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Baarn