user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT Consultant

Business Consultant
YER
 • YER Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze afwisselende en zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het implementeren van ons logistiek beheersingssysteem op bedrijfs- en productieniveau bij onze klanten. Het takenpakket is breed en divers. Zo ben je het aanspreekpunt voor de klant en maak je de vertaalslag van de functionele wensen van de klant naar de technische mogelijkheden en ben je verantwoordelijk voor de configuratie van het systeem. Je geeft advies aan onze klanten en doet aanbevelingen voor eventuele verbeteringen van het pakket.
Diverse projecten (van klein tot groot) uitvoeren, waarbij jij als sleutelspeler de verantwoording hebt om de implementatie van onze software tot een succes te maken. Tijdens dit gehele implementatieproces ben je een “gezien” aanspreekpunt. Daarnaast lever je post-implementatie ondersteuning als een echte “trouble shooter”. Voor onze klanten analyseer je de eisen en wensen en stel je de best mogelijke oplossing voor. Ook informeer je onze klanten over nieuwe releases en ondersteun je bij het doorvoeren van wijzigingen.

lees meer

Functie-eisen Tijdens je werkzaamheden ben je een belangrijk visitekaartje voor onze organisatie. Je hebt een doortastende persoonlijkheid, die zelfstandig en sterk in zijn schoenen staat, maar die ook uitstekend samenwerkt met verschillende persoonlijkheden en functietypen. Verder beschik je over de volgende kwalificaties:
 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het snijvlak van bedrijfskunde en IT
 • 0-3 jaar relevante werkervaring op het gebied van IT;
 • Kennis van bedrijfskunde en gevoel voor verschillende bedrijfsprocessen binnen de industrie;
 • Ervaring met het ERP systeem is een pre;
 • Een service gerichte instelling;
 • Accuraat, gestructureerd en pragmatisch.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, automatiseren en bouwen van productiebedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Met haar drie werkmaatschappijen biedt de Groep totaaloplossingen die bijdragen aan het versterken van de concurrentiekracht van bedrijven in de voedingsmiddelenmarkt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het betreft een functie waar je in dienst komt bij YER en gedetacheerd wordt, met het doel om op termijn in dienst te treden bij de opdrachtgever.
Contactpersoon Kevin Barelds
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Enschede