user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Drupal Developer (Triquanta) - Amsterdam

in Amsterdam

 • Triquata
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Succesvolle websites en –applicaties bouwen, zodat deze echt nut hebben voor de gebruikers van aansprekende opdrachtgevers. Denk aan Havenbedrijf Amsterdam, Royal Boon Edam, OranjeFonds en vele anderen. Plus open source minded werken binnen een organisatie waar een stropdassencultuur ver te zoeken is. Dat kan. Want dat is precies wat jij doet als Senior Drupal Developer bij Triquanta, één van de meest toonaangevende Drupal-bedrijven in Nederland.

Functie
Als Senior Drupal Developer speel jij een belangrijke rol in het creëren van technische oplossingen voor onze klanten. De technische leiding over één van de ontwikkelteams rust dan ook op jouw schouders. Jij neemt de lead bij de keuze en de implementatie van technische oplossingen, kijkt hoe het beter kan als het gaat om het ontwikkel- en deploymentproces en stuurt de developers in je team aan. En dat niet alleen.
Het betekent ook dat jij als Senior Drupal Developer bij Triquanta:
 • Meedenkt met onze klanten. Sterker nog: je bent ze 10 stappen vooruit en je weet precies wat zij nodig hebben om hun websites nog succesvoller te maken.
 • Uitdagingen van onze klanten zo efficiënt en effectief mogelijk oplost.
 • De vertaalslag maakt van technische complexe vraagstukken naar elegante technische ontwerpen.
 • Aan meerdere klantprojecten tegelijkertijd werkt.
Triquanta, de Amsterdamse Drupal Specialisten
Grote kans dat je wel eens op een website geweest bent die gemaakt is door de Drupal Specialisten van Triquanta. Want als één van de meest toonaangevende Drupal-bedrijven in Nederland maakten zij onder andere websites en webapplicaties voor het Havenbedrijf Amsterdam, de Nederlandse Verenging van Journalisten, het Gemeentemuseum Den Haag, NWO, Royal Boon Edam en nog veel meer.

Werken bij Triquanta betekent werken in een team van specialisten met passie voor open source. En werken bij de winnaar van de Drupal Splash Award en de organisator van de Drupal Tech Talk. De specialisten van Triquanta leveren een actieve en waardevolle bijdrage aan de Drupal community en delen graag hun kennis. In een open en informele bedrijfscultuur, waar de stropdassen dus ver te zoeken zijn, kun je zeggen wat er op je hart ligt en wordt er veel gezamenlijk ondernomen. Denk aan samen lunchen, de Triquanta Board Game Night en regelmatig borrelen.

lees meer

Functie-eisen Je bent de ideale kandidaat voor de vacature van Senior Drupal Developer bij Triquanta in Amsterdam, als je beschikt over de volgende kennis, kunde en kwaliteiten.

* Je opleiding en ervaring:
 • Je hebt in ieder geval hbo-denk- en –werkniveau.
 • Je beschikt sowieso over 3 jaar ervaring met Drupal.
 • Je hebt bij voorkeur ook de nodige ervaring met Symfony, versiebeheer (Git) en continuous integration systemen, zoals Jenkins.
* Je kennis:
 • Over Drupal, PHP en MySQL hoeven we je niets meer te vertellen: die beheers jij tot in je broekzak.
 • Jij weet van alles van Agile ontwikkelmethodes en hebt ruime ervaring met Scrum.
* Je persoonlijkheid:
 • Jouw focus ligt op kwaliteit en de klant en het bieden van service staan bij jou altijd voorop.
 • De woorden leergierig, creatief en analytisch omschrijven jouw persoonlijkheid en werkwijze treffend.
 • En last but not least: je kunt uitzonderlijk goed omgaan met deadlines.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Senior Drupal Developer (Triquanta) - Amsterdam
Score: 7.9
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam