Vacature Accountmanager Zuidoost Nederland

Vacature Nijmegen

IT Manager
Syntess Software
 • Syntess Software
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor de regio Zuidoost-Nederland zijn we op zoek naar een
Accountmanager

Als Accountmanager bij Syntess Software …
… ben jij verantwoordelijk voor het bezoeken en onderhouden van contact met onze klanten die gebruikmaken van onze softwareoplossingen. De klantafspraken maak je samen met ons verkoopsecretariaat. Bij jou staan tijdens de gemiddeld twee tot drie klantbezoeken per dag, de klant en het gebruikersniveau centraal. Door de combinatie van productkennis en overtuigende productpresentaties kun jij meerwaarde voor de klant aantonen en slaag je er in onze software en consultancy te verkopen. Je neemt deel aan vakbeurzen en seminars waar je de klanten extra aandacht kunt geven en de laatste ontwikkelingen onder de aandacht brengt.

De dag begint en …
…je start het pakket op en neemt de tijd om mails te beantwoorden. Voor vertrek naar de klant neem je het klantdossier door en bereid je je voor op de commerciële kansen en operationele zaken. Je stapt op tijd in je auto en vertrekt naar de eerste klant. Een installateur die meer wil weten over de Web-Werkbon. Jullie hebben een goed gesprek en naast de uitleg over de Web-Werkbon geef je advies over hoe men optimaal gebruik kan blijven maken van de software en hoe dat te bereiken door inzet van begeleiding op locatie. De volgende afspraak staat in de planning. Bij deze klant presenteer je de softwareonderdelen waar interesse voor is en werk je aan het einde van de middag een offerte uit. Na je afspraken werk je vanuit huis, want je wilt voor een aantal klanten nog wat uitzoeken, nog enkele bezoekverslagen maken en je zou nog een collega bellen om een specifieke klantvraag door te nemen. Uiteraard heb je volle aandacht voor je uitstaande offertes en belt deze na om de status te vernemen of de opdracht in te kunnen voeren. Aan het einde van de werkdag zijn je op te volgen acties bijgewerkt.

Het sales- en accountmanagersteam ...
.... is verdeeld over het land, maar heeft een nauw telefonisch contact en komt samen in onze vestiging in Gorinchem. Daar rapporteer je onder andere trends uit de markt tijdens de maandelijkse salesmeeting. De verkoopafdeling bestaat totaal uit 12 collega’s. Samen staan we voor een sterk bedrijf en betrouwbaar product. Bij Syntess Software helpen we elkaar graag een stapje verder en voel je je daarom snel onderdeel van het grote geheel.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een relevante opleiding of ervaring op hbo-niveau, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfseconomie of een commerciële richting.
 • Je vindt het uitdagend om via inhoudelijk sterke presentaties de klant te overtuigen van onze oplossingen.
 • Je bent een gedreven, ondernemende en positieve commerciële persoonlijkheid met sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • Je bent graag jezelf en wilt dagelijks het verschil maken voor onze gebruikers.
 • Je bent stressbestendig en kan je niet voorstellen zonder target te werken.
 • Je wilt een arbeidsovereenkomst voor 40 uur en bent woonachtig in Zuidoost-Nederland.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat hebben wij te bieden?

• Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
• Een pensioenregeling en de benodigde middelen zoals een telefoon, iPad, laptop en auto van de zaak volgens bedrijfsregeling.
• Een provisieregeling die per maand uitkeert.
• 26 vakantiedagen op jaarbasis en aandacht voor een goede werkplek, en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
• Ervaren collega’s en een goede competitieve sfeer.

lees meer

Overige info Herken jij jezelf in het profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Neem contact op met directeur Verkoop Ron Hessing op 088 - 40 80 410 voor vragen over de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Contactpersoon afdeling HR
038-4973306
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nijmegen