user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Adviseur Informatievoorziening

Business ConsultantData Consultant
Gemeente Midden-Delfland
 • Gemeente Midden-Delfland
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Gemeente Midden-Delfland is op zoek naar een

Adviseur Informatievoorziening
36 uur per week

Midden-Delfland geeft jou de ruimte
Je werkt in het team Informatievoorziening van de afdeling Bedrijfsvoering. Het team Informatievoorziening is verantwoordelijk voor gegevensbeheer & gegevensstromen, informatie architectuur, mobile device management, informatievoorziening én informatiebeveiliging. Het is een klein team en het werk is dus dynamisch én veelzijdig. Jouw focus ligt op gegevensbeheer, mobile device management en waar mogelijk adviseer je ook over andere vraagstukken op het gebied van Informatievoorziening.

Gegevensbeheer
Jij voert als gegevensbeheerder beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot (digitale) gegevens, informatie, koppelvlakken en beveiligingscertificaten. Hierbij ligt het accent op (basis)gegevens, gegevensstromen en koppelingen zowel intern als extern. Daarnaast beheer je de applicatie voor datadistributie en voor documentslablonen. Je geeft ook gevraagd en ongevraagd advies en draagt oplossingen aan. Hiervoor is het van belang dat je je goed kunt inleven in de materie en situatie van de vakafdeling en de externe ontwikkelingen. Vanuit verschillende oogpunten bekijk je het vraagstuk om vervolgens beredeneerd aan te geven welke optie(s) het beste resultaat oplevert. Je pakt projecten op of neemt er aan deel en stelt notities, rapportages en beleidsadviezen op voor de invoering van nieuw beleid.

Adviseur MDM
Als adviseur Mobile Device Management, ben je niet alleen gesprekspartner op operationeel en tactisch niveau. Je geeft ook gevraagd en ongevraagd advies en draagt oplossingen aan die passen binnen het kader dat door de organisatie is gesteld. Je kunt de wensen en eisen vertalen naar het systeem en je zorgt voor een goede inrichting daarvan. Ook pak je 1e en 2e lijns MDM incidenten en wijzigingsverzoeken op en beheer je het Mobile Device Management platform voor mobile device.

lees meer

Functie-eisen Onze organisatie omarmt Hostmanship (‘Thuis! In Midden-Delfland’) als onderdeel van haar cultuur en vindt het belangrijk dat onze medewerkers dit uitdragen. Je houdt van uitdagingen en je vindt het leuk dat geen dag hetzelfde is. Je vindt het fijn om anderen een ‘wow’ gevoel te geven, denkt niet in problemen maar vindt oplossingen. Je beweegt je gemakkelijk door een organisatie en betrekt de juiste mensen bij jouw vragen.

Onze ideale kandidaat is enthousiast, flexibel en samenwerkingsgericht. Je vindt het leuk om zowel op tactische en operationeel niveau te adviseren als de handen uit de mouwen te steken en problemen op te lossen. Je hebt goede advies- en communicatieve vaardigheden. Schakelen en verbinden gaat jou goed af omdat je zowel de taal van de techniek als die van de gebruiker, het management en klant spreekt. Je bent bereid je te verder ontwikkelen in zowel gegevensbeheer als in adviseur; je bent leergierig en nieuwsgierig en je hebt oog voor kwaliteit. Je beschikt over een proactieve houding en je analytisch én adaptief vermogen is groot. Je hebt een affiniteit met IT, processen & procesanalyse. En je bent in staat om (complexe) procedures te volgen en te schrijven, gestructureerd te werken en werkzaamheden te plannen. Tot slot: je vindt het leuk om met veel mensen in contact te zijn en je werkt graag in een organisatie waar de lijnen kort zijn en de werksfeer open.

Wat je in ieder geval meeneemt:
 • Je beschikt over een relevantie ICT-opleiding op HBO-niveau bij voorkeur Bedrijfskundige Informatica
 • Je hebt gedegen kennis van en ervaring met processen en gegevensuitwisseling tussen applicaties en onderliggende databases/bronnen.
 • Je hebt kennis over ICT-gerelateerde onderwerpen zoals BiSL, procesmanagement, datastromen, Business Intelligence)
 • Je hebt ervaring met Mobile Device Management en je bent in staat dit naar de wensen van de organisatie in te richten.

Ben jij de gegevensbeheerder én adviseur die wij zoeken? Solliciteer!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Midden-Delfland is een authentieke gemeente met een uniek landschap en een rijke historie. Onze belangrijke kerntaken zijn:

• een groen landschap verbinden met de stedelijke omgeving
• werken aan een betere kwaliteit van leven
• recreatie als economische kracht.


Onze organisatie telt 160 medewerkers. Ze werken bij de afdelingen Bedrijfsvoering, Beheer, Dienstverlening en Koers. We hebben een informele organisatiecultuur, waarin iedereen zich thuis moet kunnen voelen. We vinden het belangrijk om oprechte belangstelling te hebben voor onze inwoners en onze collega’s. Ons werk doen we deskundig en gedreven, gericht op ‘de bedoeling’ en een snel en goed resultaat.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.805 p/m

Wij vragen best veel, dat weten we. Daar staat tegenover dat we jou een uitdagende functie bieden waarin je kunt laten zien wat je kunt en wie je bent. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. En dat in een erg leuk team binnen een fijne organisatie!

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 3.805,- bruto per maand (functieschaal 9, bij 36 uur p.w.) en een individueel keuzebudget (vakantiegeld, eindejaarsuitkering) van 17% van het jaarsalaris. Je wordt het eerste jaar aangesteld in tijdelijke dienst en bij voldoende functioneren, zetten we jouw tijdelijke aanstelling om in een vaste aanstelling.

De gemeente Midden-Delfland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid door te groeien naar een volgende loonschaal, flexibele arbeidstijden, opleidingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over de inhoud van de functie en voor vragen over de procedure kun je terecht bij Ron de Kok, coördinator/beleidsmedewerker DIV & Informatievoorziening, telefoonnummer (015) 380 41 61.

Solliciteren op de functie van Gegevensbeheerder & Adviseur Informatievoorziening
Interesse? Reageer voor 7 juni 2019 via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Ron de Kok
(015) 380 41 11
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Schipluiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Schipluiden