user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Software Engineer

Software Developer
NLR
 • NLR
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij werken aan bijzondere projecten met een hightech karakter? Do you want to make the difference in military aviation? Kom dan aan boord bij NLR en solliciteer!

NLR heeft voor haar locatie in Amsterdam een vacature voor een
Junior Software Engineer

De functie Junior Software Engineer
Als Software Engineer heb je te maken met een uitdagende combinatie van theorie en praktijk. Je ontwikkelt software die wordt gebruikt bij het voorbereiden en debriefen van missies van de Luchtmacht. Je ontwikkelt slimme software om onze simulatiemodellen, onze artificial intelligence algoritmes en onze virtual & augmented reality R&D faciliteiten aan elkaar te koppelen en te verbeteren. Daarnaast neem je deel aan oefeningen in binnen- en buitenland waar je testresultaten analyseert. Je bedenkt innovatieve oplossingen samen met collega’s en andere R&D instituten in een (inter-)nationale setting.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO of academische opleiding (technische) Informatica of een andere technische studie met een grote informaticacomponent.
 • Ervaring met programmeren, bij voorkeur in de Microsoft.NET omgeving met Visual Basic of C#.
 • Bereidheid om zich nieuwe programmeertalen en technieken eigen te maken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.
 • Resultaat- en klantgerichtheid.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving NLR, dedicated to innovation in aerospace, is hét centrum in Nederland op het gebied van lucht- en ruimtevaart. We doen onderzoek naar veiliger, milieuvriendelijker, efficiënter en effectiever vliegverkeer. Onze vestiging in Amsterdam is recent gerenoveerd en in Marknesse is een prachtig nieuw gebouw gerealiseerd, beide volgens het concept van Het Nieuwe Werken. Bij elkaar werken ruim 600 gedreven professionals; van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen.

De afdeling Defence Operations werkt aan de operationele prestaties van vliegtuigen, helikopters, drones en luchtverdedigingssystemen van Defensie. Wij bieden ondersteuning bij de specificatie, de selectie en de invoer van nieuwe systemen en zijn continu betrokken bij de verbetering van deze systemen. Wij werken intensief samen met het Ministerie van Defensie en haar NATO partners en zijn rechtstreeks betrokken bij oefeningen en experimenten in binnen- en buitenland. De resultaten van ons werk dragen direct bij aan de verbeterde operationele inzet van Defensie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat biedt NLR jou?
• Een uitdagende baan in een hightech werkomgeving.
• Een cultuur met ruimte om jezelf te zijn en je te ontwikkelen in een richting die bij jou past.
• Een organisatie waar samenwerken, resultaatgerichtheid en betrokkenheid belangrijk zijn.
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
• Mooie arbeidsvoorwaarden en de flexibiliteit die je van ‘het nieuwe werken’ mag verwachten.

lees meer

Overige info Meer informatie?
Neem voor meer informatie over de functie neem je contact op met Joris Stronkman (Afdelingsmanager Defence Operations), 088 511 3752. 

Solliciteren op de functie van Junior Software Engineer?
Solliciteren doe je door te reageren met je cv en motivatie via de ‘Solliciteren’ button. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Joris Stronkman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam