user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Chief Operational Security Officer (COSO)

ICT Security Consultant
CGI Nederland B.V.
  • CGI Nederland B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Weet jij hoe je invulling kan geven aan de nieuwe rol van Chief Operational Security Officer? Kan jij organisaties helpen om een goed governance model in te richten op het gebied van OT security?

CGI heeft voor haar locatie in Rotterdam een vacature voor een

Chief Operational Security Officer (COSO)
Fulltime

Wat ga je doen als Chief Operational Security Officer?
De rol van Chief Operational Security Officer is nieuw in de markt en neemt een rol in naast de Chief Information Security Officer (CISO). Veel organisaties waarin OT een cruciale rol speelt hebben moeite om (cyber) security op het OT vlak in te vullen. De CISO en IT (security) organisatie beperken hun blikveld vaak tot het scheidingsvlak van IT en OT en binnen OT omgevingen is de kennis van Cyber security op een te laag niveau terwijl aandacht en maatregelen voor safety vaak uitstekend zijn ingevuld. Als Chief Operational Security Officer (COSO) ga jij organisaties helpen om een goed governance model in te richten op het gebied van OT security. Jij adviseert onze klanten, neemt een leidende rol in OT security assessments, borgt de implementatie van adviezen en mitigerende maatregelen en zet je in om OT security op het gewenste volwassenheidsniveau te brengen. Als COSO vinden wij het tevens belangrijk dat jij jouw kennis en ervaring deelt met het team, CGI onderdelen en met klanten bijvoorbeeld door middel van presentaties op o.a. seminars.

Als Chief Operational Security Officer word jij onderdeel van het OT-Cyber Crime team van CGI. Je komt daarbij in een team met een grote diversiteit aan specialismen die elkaar aanvullen. Zo bieden wij onze klanten een breder perspectief op OT security dan dat zij tot op heden gewend zijn. Onze collega’s hebben een achtergrond in security, OT, architectuur, criminologie en investigations. Ons team opereert primair vanuit ons kantoren te Amstelveen en Rotterdam en zet zich in voor onze klanten door geheel Nederland. Ook bedienen wij multinationals en zetten onze expertise in het buitenland. Voor de functie is dit geen vereiste maar wellicht een mooie bijkomstigheid.

lees meer

Functie-eisen Jij bent nieuwsgierig van aard en hebt een sterke affiniteit met de technologie die gebruikt wordt binnen OT/ICS omgevingen. Basiskennis van de werking van bijvoorbeeld een firewall is essentieel. Jij bent pro actief, leergierig en houdt alles scherp in de gaten. Je werkt graag samen in een team maar kan daarnaast ook prima zelfstandig werken. Bovendien heb jij een HBO denk- en werkniveau.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

lees meer

Overige info Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Luciën Sikkens via +31 610415697. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam